Sängynpääty viimeistelee makuuhuoneen sisustuksen

Oletko joskus miettinyt, miten saisit makuuhuoneeseen vielä lisää ryhtiä ja tyylikkäämmän ilmeen? Sängynpääty on loistava ratkaisu tähän. Päädyn avulla luot hieman ylellisyyttä, mukavuutta ja tyylikkyyttä makuuhuoneeseesi. Persoonallisen sängynpäädyn avulla loihdit uuden, tyylikkään ulkoasun ja ilmeen. Sängynpäätyyn on myös mukava nojata, joten se toimii myös selkänojana vaikkapa kirjaa lukiessa ja aamupalaa syödessä. Sängystä tulee helposti suosikkipaikkasi lukemiseen, leffojen katseluun ja lepäilyyn. Päädyllä loihdit sänkyysi myös hieman sohvamaisuutta, mikä voi olla käytännöllinen ratkaisu vaikkapa pienemmässä yksiössä, jossa esimerkiksi haluat sänkysi toimivan päiväsaikaan myös sohvan roolissa. 

Tiesitkö, että sängynpääty eristää myös seinän kylmyyttä?  

Sängynpäädyn valinta

Valkoinen, musta tai harmaa sängynpääty tuo huoneeseen skandinaavista tunnelmaa ja ylellisyyttä muuttamatta kuitenkaan huoneen ilmettä tai värimaailmaa liikaa. Sängynpääty luo makuuhuoneeseen harmonisen tunnelman, etenkin jos pääty sopii värimaailmaltaan hyvin yhteen sängyn kanssa. JYSKin valikoimista löydät useita sängynpäätyjä, jotka ovat täydellisesti samaa sarjaa monen valikoimamme sängyn kanssa. 

JYSKillä on useita erilaisia sängynpäätyjä. Tyylikkyytensä lisäksi sängynpääty on myös käytännöllinen sekä helppo asentaa. Sängynpääty on myös helppo pitää puhtaana ja siistinä. Useimmat sängynpäädyt asennetaan joko sänkyyn tai suoraan sängyn takana olevaan seinään. Näin sängynpääty suojaa myös seinää kulumiselta ja likaantumiselta. 

Sängynpäätyjä löytyy eri leveyksiä ja korkeuksia eri kokoisille sängyille

  • 90cm, 105cm, 120cm, 140cm, 160cm

Eristä seinän kylmyyttä sängynpäädyn avulla

Makuuhuoneen lämpötilalla on suuri merkitys unen laatuun. Kylmän seinän lähellä nukkuminen huonontaa unen laatua. Sängynpäädyn avulla voit eristää seinän kylmyyttä ja nukkua paremmin.