Rullaverhot kodin sisustamiseen kevyempi kuin pimennysverho

Rullaverhot ovat kätevä ratkaisu, jos haluat pystyä tarvittaessa säätämään huoneeseen pääsevän valon määrää ja luoda tarvittaessa näkösuojan ikkunaan. JYSKiltä löytyy yksivärisiä sekä kuviollisia rullaverhoja, joista voit valita ratkaisun sinun sisustukseesi sopiviksi. Kuviolliset rullaverhot tuovat uutta särmää ja ilmettä huoneeseen, kun taas valkoiset rullaverhot tasapainottavat muuten yksityiskohtaista sisustusta. Kaikista sivuillamme esitellyistä malleista on tarjolla useita eri kokoversioita ja verhoja voi myös itse kaventaa. Tutustu valikoimaamme rullaverhoja verkossa tai tule käymään paikan päällä lähimmässä JYSK-myymälässäsi. 

Jos kaipaat vinkkejä ja apua verhojen valintaan, katso tänne.

3 tuotteita
    3 tuotteita

    Läpinäkyvät rullaverhot

    Luonnonvalo tuo esiin kodin parhaat puolet. JYSKin daylight-rullaverhon läpi pääsee hieman läpi valoa, joten auringon paistaessa huoneeseen syntyy kaunis valaistus myös verhon olessa laskettuna alas. Mallista riippuen verhon läpinäkyvyys vaihtelee. Mikäli tarvitset apua oikean verhon valinnassa, asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään. 

    Rullaverhot eri kokoisina

    JYSKin huippuedulliset rullaverhot on saatavilla eri kokoluokissa, ja verhoja voi tarvittaessa myös kaventaa. Myös värivaihtoehtoja on – sopisiko omaan kotiisi parhaiten kaunis valkoinen vai kuviollinen harmaa? Valkoinen verho sopii mihin tahansa sisustukseen ja verhon läpi tuleva valo luo huoneeseen herkän tunnelman. Kuviolliset verhot puolestaan tuovat leikkisyyttä ja ilmettä minimalistiseen ja yksinkertaisempaan sisustukseen. Verhot ovat erittäin helppohoitoisia, voit tarvittaessa pyyhkiä mahdolliset tahrat pois vedellä.