Työtuolit toimistoon ja kotitoimistoon etätöihin

Teetkö etätöitä tai opiskelet? Saatamme viettää tuntikausia työpöydän ääressä, minkä vuoksi hyvä ergonomia on tärkeä asia. Ergonominen tietokonetuoli on erityisen tärkeää, sillä sopiva istuma-asento estää niskan ja selän kireyden.

JYSKissä on laaja valikoima erimallisia ja -hintaisia toimistotuoleja useissa tyyleissä. Tarjoamme kaikkea moderneista ja tyylikkäistä työtuoleista edistyksellisiin ergonomisiin tuoleihin, joiden korkeutta, istuimen asentoa, käsinojaa ja selkänojaa voidaan säätää antamaan täydellinen tuki. Valitse itsellesi sopiva työtuoli, jonka valinnassa on huomioitu pituutesi ja aika, jonka vietät työtuolissa. Meiltä löydät myös ergonomisen satulatuolin. Katso tästä yhteensopiva työpöytä.

  Työhuone - Työtuolit

  Työtuoli ABILDHOLT tummanharmaa/kromi
  59,50/kpl
  119,- /kpl
  Säästä 50%
  plus
  Työtuoli REGSTRUP musta/harmaa
  60,-/kpl
  basic
  Vain verkkokaupasta
  Työtuoli SUNDS musta
  74,50/kpl
  149,- /kpl
  Säästä 50%
  plus
  Työtuoli DALMOSE musta
  75,-/kpl
  99,- /kpl
  Säästä 24%
  plus
  Vain verkkokaupasta
  Työtuoli NIMTOFTE musta
  85,-/kpl
  basic
  Vain verkkokaupasta
  Työtuoli KOKKEDAL harmaa/valkoinen
  95,-/kpl
  119,- /kpl
  Säästä 20%
  basic
  Työtuoli HESTRA matala tummanharmaa
  100,-/kpl
  129,- /kpl
  Säästä 22%
  plus
  Vain verkkokaupasta
  Työtuoli SEJET korkea tummanharmaa
  115,-/kpl
  149,- /kpl
  Säästä 22%
  plus
  Vain verkkokaupasta
  Työtuoli SKODSBORG musta
  129,-/kpl
  plus
  Vain verkkokaupasta
  Työtuoli SKODSBORG harmaa
  129,-/kpl
  plus
  Vain verkkokaupasta
  Työtuoli LYSEKIL harmaa
  149,-/kpl
  plus
  Vain verkkokaupasta
  Työtuoli TJELE musta
  150,-/kpl
  269,- /kpl
  Säästä 44%
  gold
  Työtuoli HUMLEDAL musta/kromi
  169,-/kpl
  plus
  Vain verkkokaupasta
  Työtuoli SEJSTRUP musta
  299,-/kpl
  gold
  Vain verkkokaupasta

  VALITSE TYÖTUOLI KOTITOIMISTOON

  Kun lähdet ostoksille etsimään sopivaa työtuolia, on muutama asia jotka kannattaa ottaa huomioon. Mistä materiaalista pidät? Tekonahkainen työtuoli on helppo pitää puhtaana, ja toisaalta kangastuoli voi olla mukavamman tuntuinen - varsinkin lämpiminä aikoina. Kuinka paljon selkätukea haluat? Onko työtuoli tulossa toimistoon vai kotitoimistoon etätöihin, ja samalla kenties osaksi olohuoneen sisustusta? 

  Haluatko istua toimistossasi isolla mukavalla työtuolilla toimitusjohtajan tyyliin? Silloin näyttävä TJELE-työtuoli on täydellinen sinulle. Korkea musta selkänoja, paksut pehmusteet istuinosassa ja käsinojissa luovat premium-tason kokemuksen etätöihin. TJELE on korkeussäädettävä ja erittäin mukava istua myös pidempiä aikoja. Keinonahkainen päällinen on helppo pitää puhtaana.

  Mikäli sinulla ei ole erillistä työhuonetta kotona, mutta työskentelet etänä olohuoneesta käsin, saatat haluta sellaisen tuolin, joka ei ole niin toimistomainen. Siro ja kaunis SNEDSTED-työtuoli on tyylikäs valinta mihin tahansa huoneeseen. Se on korkeussäädettävä, helppohoitoista tekonahkaa ja siinä on tyylikäs kromiviimeistelty runko.

  PELITUOLIT

  Jos olet innokas pelaaja, on tärkeää huolehtia fysiikastasi ja hyvästä ergonomiasta pitkien pelisession aikana. Juuri tähän tarkoitukseen valmistettu pelituoli voi olla oikea valinta pelaajalle. Yksi vaihtoehto on suosittu HAVDRUP-pelituoli, jossa on säädettävä korkeus ja jolla on portaaton kallistustoiminto lievittämään painetta selässä pitkien pelisessioiden aikana.