Työtuolit, toimistotuolit ja kokoustuolit eri tyyleissä

Teetkö etätöitä tai opiskelet? Onko sinulla toimisto? Saatamme viettää tuntikausia työpöydän ääressä, minkä vuoksi hyvä ergonomia on tärkeä asia. Ergonominen tietokonetuoli on erityisen tärkeää, sillä sopiva istuma-asento estää niskan ja selän kireyden.

JYSKissä on laaja valikoima erimallisia ja -hintaisia toimistotuoleja useissa tyyleissä. Tarjoamme kaikkea moderneista ja tyylikkäistä työtuoleista edistyksellisiin ergonomisiin tuoleihin, joiden korkeutta, istuimen asentoa, käsinojaa ja selkänojaa voidaan säätää antamaan täydellinen tuki. Valitse itsellesi sopiva työtuoli, jonka valinnassa on huomioitu pituutesi ja aika, jonka vietät työtuolissa. Meiltä löydät myös ergonomisen satulatuolin. Katso tästä yhteensopiva työpöytä.

20 tuotteita
  20 tuotteita

  Työtuolit

  Työtuoli REERSLEV hiekka/valkoinen
  84,50/kpl
  169,- /kpl
  Huipputarjous
  Säästä 50%
  Työtuoli SEJSTRUP musta
  150,-/kpl
  299,- /kpl
  Huipputarjous
  Säästä 49%
  Vain verkkokaupasta
  Työtuoli REGSTRUP musta/harmaa
  45,-/kpl
  60,- /kpl
  Säästä 25%
  Niin kauan kuin varastoa riittää
  Vain verkkokaupasta
  Työtuoli NIMTOFTE musta
  60,-/kpl
  Vain verkkokaupasta
  Työtuoli ASPERUP musta mesh/kangas
  64,50/kpl
  129,- /kpl
  Säästä 50%
  Työtuoli SKODSBORG harmaa
  79,50/kpl
  159,- /kpl
  Säästä 50%
  Vain verkkokaupasta
  Työtuoli SKODSBORG musta
  79,50/kpl
  159,- /kpl
  Säästä 50%
  Vain verkkokaupasta
  Työtuoli SUNDS musta
  84,50/kpl
  169,- /kpl
  Säästä 50%
  Vain verkkokaupasta
  Työtuoli HUMLEDAL musta/kromi
  125,-/kpl
  179,- /kpl
  Säästä 30%
  Vain verkkokaupasta
  Työtuoli TAMDRUP memory-vaahtomuovi musta keinonahka
  150,-/kpl
  249,- /kpl
  Säästä 39%

  VALITSE TYÖTUOLI KOTITOIMISTOON

  Kun lähdet ostoksille etsimään sopivaa työtuolia, on muutama asia jotka kannattaa ottaa huomioon. Mistä materiaalista pidät? Tekonahkainen työtuoli on helppo pitää puhtaana, ja toisaalta kangastuoli voi olla mukavamman tuntuinen - varsinkin lämpiminä aikoina. Kuinka paljon selkätukea haluat? Onko työtuoli tulossa toimistoon vai kotitoimistoon etätöihin, ja samalla kenties osaksi olohuoneen sisustusta? 

  Haluatko istua toimistossasi isolla mukavalla työtuolilla toimitusjohtajan tyyliin? Silloin näyttävä TJELE-työtuoli on täydellinen sinulle. Korkea musta selkänoja, paksut pehmusteet istuinosassa ja käsinojissa luovat premium-tason kokemuksen etätöihin. TJELE on korkeussäädettävä ja erittäin mukava istua myös pidempiä aikoja. Keinonahkainen päällinen on helppo pitää puhtaana.

  Mikäli sinulla ei ole erillistä työhuonetta kotona, mutta työskentelet etänä olohuoneesta käsin, saatat haluta sellaisen tuolin, joka ei ole niin toimistomainen. Siro ja kaunis SNEDSTED-työtuoli on tyylikäs valinta mihin tahansa huoneeseen. Se on korkeussäädettävä, helppohoitoista tekonahkaa ja siinä on tyylikäs kromiviimeistelty runko.

  PELITUOLIT

  Jos olet innokas pelaaja, on tärkeää huolehtia fysiikastasi ja hyvästä ergonomiasta pitkien pelisession aikana. Juuri tähän tarkoitukseen valmistettu pelituoli voi olla oikea valinta pelaajalle. Yksi vaihtoehto on suosittu HAVDRUP-pelituoli, jossa on säädettävä korkeus ja jolla on portaaton kallistustoiminto lievittämään painetta selässä pitkien pelisessioiden aikana.