Pelituolit ja tietokonetuolit pelaamiseen

Vie pelaamisesi seuraavalle levelille uuden pelituolin avulla. Valikoimastamme löydät ergonomiset ja hyvät pelituolit sekä tietokonetuolit eri väreissä ja materiaaleissa edullisesti. Tietokonepelejä pelataan tyypillisesti useiden tuntien ajan, joten on tärkeää, että istut pelatessa ergonomisessa asennossa. Pelituoli on suunniteltu erityisesti pelaamisessa tyypillisesti esintyviin asentoihin. Kaikki tietokonetuolimme on varustettu pehmustetulla istuimella ja pyörillä.

Tarvitsetko myös työpöydän pelaamiseen? Tästä löydät laajan valikoimamme työpöytiä, säädettäviä työpöytiä ja tietokonepöytiä.

  Työhuone - Pelituolit

  Huipputarjous
  Pelituoli AGGESTRUP harmaa/musta
  99,50/kpl
  199,- /kpl
  Säästä 50%
  plus
  Huipputarjous
  Pelituoli NIBE musta/punainen
  135,-/kpl
  299,- /kpl
  Säästä 54%
  gold
  Pelituoli HAVDRUP musta/punainen mus./pu
  115,-/kpl
  169,- /kpl
  Säästä 32%
  plus
  Vain verkkokaupasta
  Pelituoli IDOM musta
  150,-/kpl
  199,- /kpl
  Säästä 24%
  plus
  Vain verkkokaupasta
  Pelituoli GAMBORG musta/oranssi
  200,-/kpl
  299,- /kpl
  Säästä 33%
  gold
  Pelituoli HALLUM jalkatuella musta
  229,-/kpl
  gold
  Vain verkkokaupasta
  Pelituoli MELLERUP XL musta
  329,-/kpl
  gold
  Vain verkkokaupasta
  Pelituoli ABILDAA musta
  349,-/kpl
  gold
  Vain verkkokaupasta
  Pelituoli GERLEV jalkatuella musta
  369,-/kpl
  gold
  Vain verkkokaupasta

  MITEN SÄÄTÄÄ PELITUOLIA?  

  Säädä pelituoli sellaiselle korkeudelle, että lantiosi ja polvesi ovat samalla tasolla. Varmista, että jalkasi koskettavat maata tai hanki jalkatuki tarvittaessa tukemaan jalkoja. Jos polvesi ovat liian korkealla lantioosi nähden, se voi estää verenkiertoa. Jos ne taas ovat liian matalalla se voi rasittaa alaselkääsi. Kokeile, millainen asento sopii sinulle parhaiten ja aseta säädöt sen mukaisesti. 

  Optimaaliseen selkänojan kulmaan ei ole yhtä oikeaa vastausta. Sinun tulee kokeilla eri asentoja ja löytää näin itsellesi sopivat säädöt. Aloita pienellä kallistuksella, kunnes saavut sellaiseen asentoon, joka tuntuu neutraalilta selällesi. 

  Käsinojat puolestaan olisi hyvä asettaa niin, että kyynärpääsi ova 90 asteen kulmassa, kun käytät hiirtä ja näppäimistöä.

  MIKÄ PELITUOLI VALITA?

  Tärkeintä on, että pelituoli on mukava istua. Lisäksi pelituolissa olisi hyvä olla säädettävät käsinojat ja selkänoja, jotta tuolin voi asettaa sopimaan juuri sinun tarpeisiisi. Näin varmistat, että istut mukavasti ja ergonomisessa asennossa.

  PIDÄ TAUKOJA JA LIIKU

  Jopa kesken suosikkipelisi tulisi muistaa pitää taukoja. Kun peli esimerkiksi latautuu tai olet päässyt seuraavalle tasolle, nouse ylös, hae välipalaa tai täytä vaikka vesipullosi.