Työpöydät ja tietokonepöydät erilaisiin työtiloihin

Etsitkö uutta tietokonepöytää? Laadukas työpöytä, kirjoituspöytä tai tietokonepöytä on olennainen osa työhuonetta ja varmistaa parhaat työolosuhteet niin opiskelijalle, kotitoimistoon kuin pelaamiseen. JYSKistä löydät laajan valikoiman eri materiaaleista valmistettuja moderneja työpöytiä useissa väreissä. Inspiroidu eri tyyleistä ja osta edullisesti. Voit valita minimalistisista kirjoituspöydistä monimuotoisiin ratkaisuihin, jotka sisältävät työpöydän, laatikostot, hyllyt ja työtasot.

Mikäli käytät työpöytää tai koulupöytää pidempiä aikoja kerrallaan, on ergonominen säädettävä työpöytä hyvä ratkaisu. Tietokonepöydän kanssa suosittelemme ergonomista työtuolia, joka tukee selkää jos työpäivät venyvät pitkiksi.

  Työhuone - Työpöydät

  Työpöytä TRAPPEDAL 48x95 tammi/valkoinen
  50,-/kpl
  89,99 /kpl
  Säästä 44%
  plus
  Työpöytä TRAPPEDAL 48x95 tammi/musta
  50,-/kpl
  89,99 /kpl
  Säästä 44%
  plus
  Työpöytä HERLEV 49x75 valkoinen
  70,-/kpl
  89,99 /kpl
  Säästä 22%
  basic
  Vain verkkokaupasta
  Työpöytä STEGE 40x120 valk. korkeakiilto
  75,-/kpl
  129,- /kpl
  Säästä 41%
  basic
  Vain myymälästä
  Pelipöytä HALSTED 60x120 musta
  90,-/kpl
  119,- /kpl
  Säästä 24%
  basic
  Työpöytä AABENRAA 55x110 tammi/musta
  90,-/kpl
  119,- /kpl
  Säästä 24%
  basic
  Vain verkkokaupasta
  Työpöytä ULLITS 69x140 betoni/korkeak.
  135,-/kpl
  269,- /kpl
  Säästä 49%
  plus
  Vain myymälästä
  Työpöytä VANDSTED 55x105 bambu
  179,-/kpl
  plus
  Vain verkkokaupasta
  Pelipöytä LINDHOLM LED musta
  185,-/kpl
  249,- /kpl
  Säästä 25%
  gold
  Vain verkkokaupasta

  Osta käyttöösi sopiva työpöytä kotikonttorille

  Kun ostat työpöytää, ota huomioon tarpeesi, käyttöalue ja kuinka paljon aikaa vietät pöydän äärellä. Pitääkö tietokone pitää vain pöydälläsi vai tarvitsetko tilaa sekä paperille, kirjoille että kotitehtäville?
  Tällöin kannattaa miettiä suurempaa kirjoituspöytää, jolla on paljon työtilaa. Jos työskentelet paljon kotona, voi olla hyvä idea sijoittaa korkeussäädettävään työpöytään paremman ergonomian saavuttamiseksi.
  Työpöytämme, pelipöydät ja tietokonepöydät ovat saatavana eri tyyleissä. Tarvitsetpa vain työpöydän tietokoneellesi, tai sellaisen, jolla on mukana paljon säilytystilaa, meiltä löydät työpöydät, jotka soveltuvat sekä toimistoon että kotitoimistoon.

  OIKEA ASENTO NÄPPÄIMISTÖLLE JA HIIRELLE

  Kun kyynärpääsi ovat 90 asteen kulmassa, sinun tulisi yltää hiireen ja näppäimistöön rasittamatta hartioitasi. Varmista myös, että sinun ei tarvitse taivuttaa ranteitasi. Yritä löytää rento, neutraali asento.

  KUINKA ASETTAA NÄYTTÖ?

  Kokeile sijoittaa näyttö yhden kädenvarren etäisyydelle itsestäsi äläkä epäröi käyttää näytön säätöjä. Jokaisen silmät ovat erilaiset, joten sopiva etäisyys sinulle voi olla joko hieman kauempana tai lähempänä näyttöä. Optimaalisessa etäisyydessä näet pienetkin merkit ja elementit siristämättä silmiäsi.

  TARKKAILE KORKEUTTA

  Istuessasi silmäsi tulisi osua näytön ylimpään kolmannekseen. Jos näyttö on asetettu liian korkealle, voit kallistaa niskaasi liikaa katsoessasi näyttöä. Mikäli se on asetettu liian matalalle, voit taas katsoa liikaa alas ja rasittaa näin myös niskaasi. 

  ANNA SILMIESI LEVÄTÄ

  Kun käytämme näyttöä, unohdamme usein räpyttää silmiä. Kun tuijotat näyttöä pidempiä aikoja silmät kuivuvat helposti. Kannattaakin kokeilla seuraavaa harjoitusta silmien verryttelemiseksi. Katso pois näyöstä vähintään 20 minuutin välein, etsi kohde 5-10 metrin päästä ja katso sitä 20 sekuntia.