Tehosta toimiston ergonomiaa korkeussäädettävillä työpöydillä

Korkeussäädettävän työpöydän avulla voit opiskelun tai työn lomassa välillä seistä. Voit myös helposti säätää pöydän juuri sinulle sopivalle korkeudelle. Työpäivän lomassa on terveellistä tauottaa istumista sillä, että tekee työtä seisten aika-ajoin. Kun työpöytä on helposti säädettävissä korkeampaan asentoon, on seisominen helppoa. Panosta terveellisempään tapaan tehdä töitä tietokoneella korkeussäädettävän työpöydän avulla. JYSKin korkeussäädettävien työpöytien avulla voit säätää itsellesi ergonomisesti sopivan asennon helposti. Korkeussäädettäviä työpöytiä löytyy valkoisena ja mustana. Tutustu valikoimaan ja osta edullisesti.

Säädettävä työpöytä


Aiotko sisustaa kotitoimistoasi? On tärkeää, että istut ergonomisesti oikein ja varmistat, että vaihdat työasentoa useita kertoja päivän aikana, vaikka työskentelet kotoa käsin. Voit tehdä tämän helposti korkeussäädettävällä työpöydällä. Meillä on JYSKillä vakaat ja kestävät sähköisesti toimivat työpöydät säädettävillä jaloilla. Korkeussäädettäviä työpöytiä on saatavana metallirungolla, jossa on viiluinen pöytälevy mustana tai valkoisena koossa 80x160 cm ja korkeussäädettävissä 68 cm - 119 cm.

Vaihtoehtoisesti korkeussäädettävää työpöytää voidaan käyttää myös pelipöytänä, sillä 80 cm:n syvyys tarjoaa runsaasti tilaa näytöille ja pelitietokoneelle.

Korkeussäädettävän työpöydän edut

Tämä monipuolinen huonekalu tarjoaa ergonomisen työskentelyasennon sekä mahdollisuuden vaihdella työasentoa päivän mittaan. Se soveltuu täydellisesti sekä istumiseen että seisomatyöhön, mikä auttaa ehkäisemään selkävaivoja ja parantaa verenkiertoa. Lisäksi korkeussäädettävä työpöytä antaa sinulle mahdollisuuden säätää työskentelykorkeutta sopivaksi eri käyttäjille ja tilanteisiin, tarjoten näin mukavuutta ja tehokkuutta työpäivään. Valitse korkeussäädettävä työpöytä, ja nauti monipuolisesta työskentelystä ja paremmasta ergonomiasta!

Älä unohda tuolia

Kun sisustat kotitoimistoa tai pelihuonetta, älä unohda päivittää tilaa myös uudella työtuolilla tai pelituolilla. Hyvällä työtuolilla on suuri merkitys, jos istut paljon pöydän ääressä. Valikoimastamme löytyy erilaisia työ​​tuoleja ja pelituoleja riippumatta siitä, etsitkö tyylikästä sisustusyksityiskohtaa, ergonomista työtuolia selkä- ja niska-ongelmien välttämiseksi vai pelituolia optimaaliseen pelikokemukseen.