Riippumatot ja pihakeinut parvekkeelle ja terassille

Riippumatto ja pihakeinu ovat omiaan lämpimistä kesäpäivistä nauttimiseen. Valitse omalle pihallesi, terassillesi tai parvekkeellesi sopiva ratkaisu ja keskity nautiskelemaan ja ottamaan rennosti. Kun on taas aika aktivoitua, löydät pihapelit tästä. Tyylikäs pihakeinu soveltuu niin terassille kuin myös patiolle tai parvekkeelle. Pihakeinussa rentoudut ja juot aamukahvin rauhassa, tai vietät aikaa varjossa lehtiä lukien. Pihakeinu soveltuu myös puutarhajuhliin tarjoten lisäistuimia vieraille. Pihakeinu edulliseen hintaan löytyy JYSKistä harmaana, joka soveltuu useimpiin tyyleihin.

JYSKin valikoimista löydät niin riippukeinut, riipputuolit kuin pihakeinutkin. Tutustu valikoimaamme verkossa tai pistäydy lähimmässä myymälässäsi, ja löydät varmasti omiin tarpeisiisi sopivan keinun. 

Keinu rentoihin kesäpäiviin

Riippumatto tai riippukeinu on ehdottomasti kesän paras ostos! Auringon porottaessa mikään ei voita loikoilua ulkona lehteä lukien ja virkistävää juomaa nautiskellen. Riippukeinu, riipputuoli tai keinu ovat loistavia ratkaisuja, kun haluat rentoutua ja unohtaa kiireen ja stressin. Keinuva liike auttaa rauhoittumaan, ja raikkaassa ulkoilmassa on ihana vaipua hetkeksi vaikkapa päivätorkuille. 

Löytyykö pihaltasi tai puutarhastasi jo valmiiksi täydellinen paikka, johon riippumaton voisi ripustaa? Ehkäpä mökkisi läheisyydessä on rauhallinen metsä, jonka puihin riippumaton saa kiinnitettyä? Vai olisiko omalle pihallesi kätevämpi hankkia omilla jaloillaan seisova, tyylikäs pihakeinu? Vain mielikuvitus on rajana!

Riipputuolit, riippumatot ja ulkokeinut JYSKistä

Riippumatto on jo kautta aikojen ollut suosittu, tyylikäs ja boheemi tapa loikoilla ja torkkua ulkona. Riipputuoli puolestaan on paitsi kauniin näköinen, myös täydellinen paikka vaikkapa kirjan lukemiseen. JYSKin pihakeinussa on kätevä katos, jonka ansiosta voit loikoilla ulkona missä säässä tahansa. Auringon porottaessa pilvettömältä taivaalta se suojaa sinua auringolta, ja esimerkiksi sateella katos toimii myös sateensuojana. Valikoimistamme löydät varmasti omalle pihallesi sopivimman ratkaisun.