Ilmapatjat on käytännöllinen ratkaisu eri tarpeisiin

Ilmapatja on todella käytännöllinen erilaisissa tilanteissa. Ilmapatjan täyttö on helppoa ja nopeaa, ja siinä on mukava nukkua. Ilmasängyllä voi olla useita eri käyttötarkoituksia - se voi olla esimerkiksi vieraspatja, retkipatja tai varavuode. Jos aiot retkeillä tai lähteä festivaaleille, ilmapatja tarjoaa erittäin kätevän, hyvän ja mukavan ratkaisun.

Ilmatäytteinen patja on myös varsin näppärä ja mukava vierasvuode, jonka saat kätevästi sijoitettua vaikkapa makuuhuoneeseen tai lastenhuoneeseen. Se on helppo siirtää ja pakata pois, joten se ei vie tilaa kodistasi päivittäin. Pakkaat sen kätevästi mukaan myös vaikkapa mökille. Blogistamme löydät ohjeet ilmapatjan täyttöön ja käyttöönottoon.
 

ILMAPATJA ON HYVÄ VIERASPATJA

JYSKistä löydät eri levyisiä, mallisia ja korkuisia ilmapatjoja. Joissakin on sisäänrakennettu sähköpumppu. Jos ostat ilmapatjan, jossa ei ole sisäänrakennettua pumppua, voit tietenkin ostaa patjaan sopivan ilmapumpun. Valikoimassamme on käsipumppuja, sähkökäyttöisiä pumppuja sekä paristolla toimivia sähköpumppuja, jolla saat täytettyä ilmapatjan kätevästi.

Ilmavuoteen lisäksi valikoimistamme löytyy ilmatyyny, joka on kätevä ottaa mukaan minne vain. Ilmatyyny soveltuu hyvin myös istuintyynyksi. 

JYSKISTÄ MYÖS EDULLISET MAKUUALUSTAT

Jos aiot pyöräretkelle tai patikoimaan reppu selässä, makuualusta ja makuupussi voivat olla hyödyllisiä ottaa mukaan. Ne eivät paina eivätkä vie juuri tilaa. Makuualustoja on saatavana sekä perinteisinä huippukevyinä malleina että mukavampina itsestään täyttyvinä versioina. Valikoimistamme löytyy myös tyylikkäät ja edulliset jumppamatot, joiden avulla voit treenata mukavasti kotonasi tai jotka voit napata mukaan vaikka joogatunnille!

ILMAPATJAN KÄYTTÖÖNOTTO

  • Ihan aluksi varmista, että alue jolle ilmapatja asetetaan, on tasainen ja sileä, ja ettei alueella ole teräviä esineitä jotka voisivat puhkaista patjan.
  • Kun täytät patjaa ensimmäisen kerran, täytä se ihan täyteen ja anna olla täytettynä 15 minuuttia. Sen jälkeen tyhjennä patja, ja täytä uudelleen. Tämän jälkeen patja on käyttövalmis. Osassa patjoissamme on kiinteä sähköpumppu.
  • Huomioi, että korkeassa lämpötilassa ilma laajenee ilmapatjan sisällä huomattavasti ja ilmapatja tulee kovaksi ja voi puhjeta. Päästä tarvittaessa patjasta ilmaa pois, jotta se pehmenee eikä vaurioidu. 
  • Huopa tai matto patjan alla sekä joustofroteelakana patjan päällä auttavat myös suojaamaan patjaa.  


ILMAPATJAN SÄILYTYS

  • Varmista, että patja on puhdas ja kuiva. 
  • Taita ilmapatja kevyesti ja vältä teräviä taitteita, kulmia ja laskoksia, jotka voivat vaurioittaa ilmapatjaa.
  • Osassa ilmapatjoista tulee mukana säilytyspussi. Käytä sitä tai esimerkiksi peitoille/tyynyille tai patjoille tarkoitettua säilytyslaukkuamme.


VÄLTÄ NÄITÄ

  • Älä seiso tai hypi ilmapatjan päällä.
  • Älä käytä patjaa vedessä.
  • Älä päästä ilmapatjalle lemmikkieläimiä, jotka voivat kynsillään tai hampaillaan puhkaista patjan.