Aurinkotuolit ja aurinkovuoteet eri tyyleissä

Aurinkotuolissa loikoilu kuuluu kesän kohokohtiin. Kesällä on sallittua laiskotella ja nauttia auringosta. Lepotuoli, aurinkotuoli ja aurinkovuode tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen tavan rentoutua. Auringossa löhöily on ehdottomasti yksi parhaista keinoista unohtaa stressi ja kiire, vai mitä?  Aurinkotuoli voi toimia myös divaanina ympäri vuoden lämmitetyllä parvekkeella.

Aurinkotuoleissamme käytettyjä materiaaleja ovat muun muassa polyrottinki, alumiini ja kestävä tekstiili. Yhdistä tyylikäs lepolasse JYSKin sohvaryhmään ja oma, mukava rentoutumisnurkkasi on valmis. Muista myös pehmusteet ja luo hillitty tai värikäs tunnelma pihalle, terassille, parvekkeelle tai puutarhaan.
 

Lepohetki auringossa

Aurinkoisina päivinä on ihanaa loikoilla auringossa – ja mitä tulee loikoiluun, siihen tarkoitukseen ei taatusti ole aurinkotuolin voittanutta! Puutarhatuoleilla ja penkeillä on omat paikkansa puutarhassa tai pihalla, mutta aurinkotuoli on ehdoton niinä aurinkoisina päivinä ja hetkinä, kun tekee mieli vain löhöillä auringossa raikasta juomaa siemaillen ja vaikkapa hyvää kirjaa lukien. Useimmat JYSKin aurinkotuoleista on helposti siirrettävissä, joten voit halutessasi siirtyä joko aurinkoon tai varjoon. Kätevä ratkaisu on myös aurinkovarjo, jonka voit sijoittaa aurinkovuoteen viereen ja tarvittaessa avata. 

Aurinkotuolit ja aurinkovuoteet

Valikoimissamme on useita eri tyylisiä, kokoisia ja materiaalisia aurinkotuoleja. Useimmissa tuoleissa selkänojan kulmaa on mahdollista säätää, joten voit halutessasi vaihtaa asennon joko makuu- tai istuma-asentoon. Auringonpalvojille ihanteellinen ratkaisu on myös sohvasänky, jossa rentoutuminen on taattu! Aurinkovuode on entistä mukavampi, jos hankit siihen sopivan pehmusteen. Katso laaja valikoimamme aurinkotuolien pehmusteita.