VIERASSÄNGYT JA VARAVUOTEET EDULLISESTI 

Vierassänky on käytännöllinen, helppo ja edullinen ratkaisu vieraiden varalle. Kokoontaitettava lisävuode on helppo ottaa esiin ja säilyttää piilossa kun sitä ei tarvita. Sen voi helposti sijoittaa vieraalle esimerkiksi olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Taittosängyn voi tarvittaessa kuljettaa mukana vaikkapa mökille. Mikäli kaipaat myös lisää istuintilaa vieraiden varalle, vuodesohva voi olla sopiva ratkaisu.

Meiltä löydät myös paljon erilaisia tyynyjä ja peittoja edullisesti - nekin on hyvä olla valmiina vieraiden varalle. Nappaa mukaan myös mukavat pussilakanat.

MAKSIMAALINEN TILANKÄYTTÖ VIERAIDEN OLLESSA KYLÄSSÄ

JYSKin taitettava vierassänky on taitettava metallikehikko jossa on valmiina sekä säleikkö että patja. Koska vierassänky on kokoontaitettava, se on erityisen helppo säilöä pieneenkin tilaan silloin kuin sitä ei tarvita. Pyörillä varustetut vierasvuoteet ovat kätevä ratkaisu, jos haluat helposti sängyn pois näkyvistä vieraiden lähdettyä. Jos vieraasi viipyvät useamman päivän, sänky on helppo korjata pois päivällä ja ottaa esiin taas illalla, kun sitä tarvitaan. 

Vierasänky toimii myös helppona ja kätevänä matkasänkynä, jos lähdet johonkin jossa nukkumatilaa on rajoitetusti. Sänky on helppo kuljettaa mukana ja nopea avata ja ottaa esille kun on aika käydä nukkumaan.