Painopeitot ja painohuovat parempaan uneen

Painopeitolla nukut paremmin ja heräät virkistyneenä. Painopeitto on tuote, joka sopii monille, ei vain niille, jotka kärsivät huonoista unista lääketieteellisistä syistä. Monilla on vaikeuksia nukkua johtuen ahdistuksesta, levottomuudesta ja stressistä. Toiset yksinkeritaisesti arvostavat tunnetta olla ympäröitynä, kuten halauksessa. Paino, paine ja ympäröivä vaikutus antavat keholle paljon positiivista tunteita, jotka auttavat parantamaan unen laatua. Painopeiton halausta ja hierontaa muistuttava vaikutus vapauttaa kehon omia hyvänolon hormoneja, jotka rauhoittavat ja rentouttavat käyttäjän nopeammin. Nämä myönteiset vaikutukset hyödyttävät kaikkia, joiden syystä tai toisesta on vaikea löytää lepo. Painohuopa soveltuu esim. sohvalle, jolloin rentoudut tv:n äärellä mukavasti painohuovan alla. Painopeitto ja painohuopa on erinomainen lahjaidea ympäri vuoden kaikenikäisille. 

Valikoimastamme löydät CURA of Sweden -painopeitot ja painohuovat eri painoissa: 3 kg, 5 kg, 6 kg, 7 kg, 9 kg, 11 kg, 13 kg. CURA of Sweden suosittelee, että valitset peiton, joka vastaa 10-15% omasta painostasi. Jos esimerkiksi painat 70 kg, valitse painopeitto, jonka paino on 7-9 kg. Tämä on kuitenkin vain suositus ja sinulle mukavimmalta tuntuva paino on täysin yksilöllistä. 

 

  Peitot - Painopeitot

  Huipputarjous
  Painohuopa 6 kg CURA MINKY tummansininen
  50,-/kpl
  129,- /kpl
  Säästä 61%
  gold
  Huipputarjous
  Painopeitto 7 kg GJENDETUNGA 150x210
  55,-/kpl
  139,- /kpl
  Säästä 60%
  plus
  Painohuopa 6 kg CURA MINKY viininpun.
  50,-/kpl
  129,- /kpl
  Säästä 61%
  gold
  Vain verkkokaupasta
  Painopeitto 9 kg GJENDETUNGA 150x210
  60,-/kpl
  149,- /kpl
  Säästä 59%
  plus
  Painopeitto 3 kg CURA PEARL 150x210
  70,-/kpl
  159,- /kpl
  Säästä 56%
  gold
  Vain verkkokaupasta
  Painopeitto 5 kg CURA PEARL 150x210
  75,-/kpl
  169,- /kpl
  Säästä 55%
  gold
  Painopeitto 7 kg CURA PEARL 150x210
  80,-/kpl
  179,- /kpl
  Säästä 55%
  gold
  Painopeitto 9 kg CURA PEARL 150x210
  85,-/kpl
  189,- /kpl
  Säästä 55%
  gold
  Painopeitto 11 kg CURA PEARL 150x210
  90,-/kpl
  199,- /kpl
  Säästä 54%
  gold
  Painopeitto 13 kg CURA PEARL 150x210
  95,-/kpl
  219,- /kpl
  Säästä 56%
  gold
  Vain verkkokaupasta
  Painopeitto 7 kg WELLBEE ZiboCare
  135,-/kpl
  269,- /kpl
  Säästä 49%
  gold

  ALOITA PAINOPEITON KÄYTTÖ

  Voit nukkua painopeiton kanssa koko yön alusta alkaen. Mikäli et ole käyttänyt painopeittoa aikaisemmin, voi käyttö tuntua aluksi hieman omituiselta. Suosittelemme, että annat itsellesi kuukauden aikaa totutella painopeiton käyttöön. Voit myös kokeilla käyttää peittoa aluksi vain lyhyen ajan ja lisätä aikaa vähitellen. 

  VALITSE SOPIVAN PAINOINEN PAINOPEITTO

  Suosittelemme, että valitset peiton joka vastaa noin 10-5% painostasi. Jos esimerkiksi painat 70 kg, valitse painopeitto, jonka paino on 7-9 kg. Tämä on kuitenkin vain suositus ja sinulle mukavimmalta tuntuva paino on täysin yksilöllistä. Valikoimassamme on saatavilla painopeitot 3, 5, 6, 7, 9, 11 ja 13 kiloisina. Jos sinulla on heikko keuhko- tai lihaskapasiteetti, on sinun oltava yhteydessä lääkäriin ja varmistettava painopeiton turvallinen käyttö. Mikäli tunnet minkäänlaista epämukavuutta, tulee peiton käyttö lopettaa.

  Painopeitto lapselle

  Uni on erittäin tärkeää lapsen kehitykselle, oppimiselle ja osaamisen vahvistamiselle. Jos lapsesi tai teini-ikäisesi kärsii stressistä, ahdistuneisuudesta tai unettomuudesta, painopeitto voi olla luonnollinen tapa auttaa häntä nukkumaan paremmin. Painopeitolla nukkumisen tunne on samanlainen kuin oleminen halauksessa ja syleilyssä, ja tästä syystä painopeittoja käytetään Ruotsin terveydenhuollossa ja sairaanhoidossa, erityisesti autististen lasten hoidossa. Valitse huolella peitto, jonka koko ja paino sopivat lapsellesi. Emme suosittele painopeittoa alle 2-vuotiaille lapsille.

  Zibocare WELLBEE by Zibocare

  Onko öisin vaikeaa rauhoittua ja päästä syvään uneen? ZiboCaren WELLBEE-painopeiton täytteessä on lasihelmiä, joiden ansiosta peitto tuntuu ottavan syleilyynsä. Tämä aktivoi ihon tuntoreseptoreja. WELLBEE-peiton kosketus voi auttaa rauhoittumaan ja nukahtamaan nopeammin ja se voi parantaa unenlaatua. WELLBEE-peiton ainutlaatuinen kanavarakenne varmistaa ilman jatkuvan kierron, joka auttaa rauhoittamaan kehoa. ZiboCaren WELLBEE on terveydenhuollon ammattilaisten kehittämä CE-sertifioitu luokan 1 lääketieteellinen laite.