Erinomaista ja nopeaa palvelua

Senaatintorin jättiterassi oli heinä-elokuussa 2020 erityisesti korona-ajaksi Helsingin keskustaan perustettu Torikortteleiden vetämä hanke. Lähtökohtana projektille oli tarkkaan suunniteltu, turvavälit huomioiva istumapaikkakalustus ja että tuotteet olisivat jatkuvassa asiakaskäytössä päivittäin kahden kuukauden ajan.

"Saimme pyynnön Senaatintorin jättiterassin järjestäjiltä tehdä mittavan kokoinen kalustus tyylillisesti tarkasti sisustussuunnittelijan valitsemien suunnitelmien mukaan. JYSK valikoitui toimittajaksi erinomaisesti soveltuvan tuotekatalogin ja mittavan toimituskapasiteetin myötä. Yrityksemme vuokrakalusteissa oli jo aikaisemmin ollut JYSKin tuotteita, joten oli luontevaa lähteä kartoittamaan mahdollisuutta myös JYSKistä," kertoo Esa Kandelberg.

Senaatintorin jättiterassin ensimmäinen kuukausi oli yleisömenestys. Parhaimpina päivinä kesäterassista nautti jopa 7000–8000 kävijää. 
Terassilla oli kaikkiaan 830 asiakaspaikkaa. 

"Senaatintorin jättiterassin kalustus oli meille erittäin mielenkiintoinen projekti sen mittavan tuotemäärän ja kiireellisen aikataulun myötä. Tämän kokemuksen myötä olen entistä vakuuttuneempi kapasiteetistamme hoitaa isojakin kalustusprojekteja," kertoo JYSK Suomen B2B Manager Iivari Hovi.

"Tilauksen kiireellisyyteen verraten toimituksessa onnistuttiin erinomaisesti. Viestintä aiheesta oli selkeää ja nopeaa ja pyyntöihimme muutoksineen vastattiin välittömästi. Tulemme asioimaan JYSKissä tulevaisuudessakin ja suosittelisin ehdottomasti," toteaa Kandelberg.

Ota yhteyttä

Hankinnat:

460 + 350 tuolia180 pöytää

Helsinki SenaatintoriValokuvat: Camilla Bloom

Takaisin asiakastarinoihin