Pimennysverhot auttavat sinua nukahtamaan helpommin

Nukutko paremmin pimeässä makuuhuoneessa? Anna pimennysverhojen auttaa sinua nukahtamaan nopeammin. Toisin kuin usein luullaan, pimentävien verhojen ei välttämättä tarvitse olla sävyiltään ja väreiltään tummia. JYSKin laajasta valikoimasta eri värisiä pimennysverhoja löydät myös vaaleita ja kuviollisia vaihtoehtoja, jotka toimivat paremmin esimerkiksi keväisessä sisustuksessa. Kun keväällä ja kesällä auringon valo meinaa aamuisin tulvia ikkunoista sisään, etkä halua sen häiritsevän makoisia uniasi, ovat pimennysverhot kätevä ja helppo ratkaisu. Pimennysverhoja on saatavilla kahdenlaisia – täysin pimentäviä blackout-verhoja sekä dimout-verhoja, jotka päästävät valoa hieman läpi. Pimennysverhot ovat valmisverhoja, joten ne ovat erittäin helppo ottaa käyttöön ja kiinnittää joko seinään tai kattoon. 
 

13 tuotteita
    13 tuotteita

    Pimennysverhot auttavat sinua nukahtamaan

    Auringon valoon on ihana herätä, mutta kesällä auringon noustessa jo kukonlaulun aikaan välillä mieluusti nukkuisi hieman pidempäänkin. JYSKin pimennysverho on oiva ratkaisu tähän, sillä sen avulla saat estettyä ikkunan läpi tulevan valon joko kokonaan tai osittain. Valitse mieleisesi verho pimentävien valmisverhojen joukosta, ja saat nukuttua viikonloppuisin hyvin ja pitkään. Talvisin pimennysverho myös suojaa huonetta mahdolliselta ikkunan läpi tulevalta vedolta. Mikäli et halua estää valon tuloa kokonaan, valitsi hieman valoa läpipäästävä dimout-mallimme. 

    Minkä väriset pimennysverhot sopivat sisustukseesi?

    Valikoimastamme löydät edulliset pimennysverhot ja dimout-verhot useissa eri väreissä. Sopisiko omaan kotiisi harmaa, tummanharmaa, vaaleanharmaa, musta vai kuviollinen verho? Tutustu valikoimaamme verkossa, tai tule paikan päälle lähimpään JYSK-myymälääsi. Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteistamme, asiakaspalvelijamme auttaa sinua mielellään.