Pimentävät rullaverhot edullisesti eri väreissä

Uni on erittäin tärkeää hyvinvoinnillemme. Pimennysrullaverho on oikea ratkaisu sinulle, joka heräät helposti aamuaurinkoon tai teet vuorotyötä ja nukut siksi välillä myös päivisin. Pimentävät verhot ovat hyvä aurinkosuoja myös siinä mielessä, että ne auttavat pitämään huoneen viileänä kesähelteillä. JYSKin laajasta valikoimasta erilaisia pimentäviä verhoja löydät pimennysrullaverhot väreissä musta, valkoinen, ruskea, kerma, beige sekä harmaa. Toisin kuin usein kuvitellaan, rullaverhon väri ei kuitenkaan vaikuta verhon kykyyn pimentää sisääntulvivaa valoa. Tästä syystä voit valita juuri sinun sisustukseesi sopivan värisen rullapimennysverhon. Tutustu valikoimaamme edullisia, pimentäviä verhoratkaisuja joko verkkosivuillamme tai tule paikan päälle lähimpään JYSK-myymälääsi. Verhoja on mahdollista myös kaventaa. 

RULLAVERHO ON KÄYTÄNNÖLLINEN RATKAISU 

Rullaverho on kätevä vaihtoehto verhoksi, kun haluat kotiisi verhon joka on kätevä ja helppo kiinnittää. Rullakaihtimet toimivat kaikentyylisissä sisustuksissa, ja sopivat niin makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, keittiöön, lastenhuoneeseen kuin työhuoneeseenkin. Pimentävä blackout-rullaverho on loistava hankinta makuuhuoneeseen, koska sillä saat helposti säädeltyä ikkunan läpi tulevan valon määrää. Toisaalta sen avulla saat huoneeseen myös yksityisyyttä ja näkösuojaa. Pimennysrullaverhot on saatavilla erikokoisina ja eri väreissä, joten löydät varmasti omaan kotiisi sopivat verhot. 

PIMENNYSVERHO PITÄÄ HUONEEN VIILEÄNÄ

Riippuen siitä, mitä ilmansuuntaa kohti ikkunat ovat, huoneistosta saattaa tulla erityisesti kesällä paahtavan kuuma. JYSKin pimennysrullaverho pitää huolen siitä, että näkösuojan lisäksi asuntosi pysyy viileämpänä, sillä aurinko ei pääse porottamaan suoraan sisälle. Pimennysverho onkin siksi oiva ratkaisu esimerkiksi yksiöön. Valon määrää on helppo säädellä verhoissa kiinni olevalla helmiketjulla. Mikäli sinulla herää kysymyksiä pimennysverhoista, asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään.