Ompelutarvikkeet edullisesti

Ommellessa on tärkeää, että käytössä on sopivat välineet. Laadukkailla ompelutarvikkeilla verhojen levennys ja kavennus sujuu helposti. Oikeiden ompelutarvikkeiden avulla saat muokattua verhoista uuri sellaiset kuin haluat. Huolellisesti ommelluista verhoista on myös iloa pitkään. Täydennä ompelupisteesi JYSKin edullisilla ompelutarvikkeilla. Laajasta valikoimastamme löydät kaiken tarvittavan ja pääset hyvin alkuun - mm. kuminauhat, neulat, nuppineulat, kuminauhat, ratkojat, puolat, kanttinauhat, hakaneulat ja paljon muuta,

Tutustu valikoimaamme verkossa tai vieraile lähimmässä myymälässäsi.
 

43 tuotteita
  43 tuotteita

  Ompelutarvikkeet - Ompelutarvikkeet

  Langanpujottaja 2 kpl/pkt
  2,50/pkt
  Vain myymälästä
  Ompeluneula No. 5-9
  3,-/pkt
  Vain myymälästä
  Parsinneula lyhyt 5/0
  3,-/pkt
  Vain myymälästä
  Parsinneulat lyhyt No. 1-9
  3,-/kpl
  Vain myymälästä
  Hakaneulat 50mm hopea
  4,50/kpl
  Vain myymälästä
  Hakaneulat 34mm hopea
  4,50/kpl
  Vain myymälästä
  Neulalajitelma
  5,-/pkt
  Vain myymälästä
  Nuppineulat hopea
  5,-/pkt
  Vain myymälästä
  Koneneula 70-100
  5,50/pkt
  Vain myymälästä
  Ompelukoneneulat No. 80
  5,50/kpl
  Vain myymälästä
  Ompelukoneöljy Spray 20ml
  5,50/kpl
  Vain myymälästä
  Ripustuslenkki
  6,50/pkt
  Vain myymälästä
  Tekstiililiima 30g
  7,50/kpl
  Vain myymälästä
  Vetoketju 30cm musta S2 Tp0
  7,50/kpl
  Vain myymälästä
  Painonapit hopea 8mm 10kpl/pkt
  12,50/pkt
  Uutuus
  Vain myymälästä
  Kirjontasakset 11,5cm
  15,-/kpl
  Vain myymälästä
  Pihdit ja lävistystyökalut
  22,50/pkt
  Vain myymälästä

  VALITSE VALMIS OMPELUTARVIKESETTI…

  Ensikertaa ompelevalle saattaa olla vaikea tietää mitä kaikkea verhojen ompeluun oikeastaan tarvitseekaan hankkia. JYSKin valmiiksi täytetty ompelusetti auttaa sinua pääsemään alkuun. Kätevä puinen ompelutarvikesetti on saatavilla kahdella eri sisällöllä. Pienempi setti sisältää yhteensä kaksitoista ompelulankaa, sakset, ratkojan, mittanauhan, kaavapyörän, neulatyynyn, liidun sekä sormustimen. Suurempi ompelusetti puolestaan yhteensä kuusi erilaista ompelulankaa, sakset, mittanauhan, ratkojan, nappeja, nuppineuloja, hakaneuloja, ompeluneuloja, sormustimen sekä langanpujottimen. Ompelutarvikesetti on myös loistava lahjaidea esimerkiksi omaan kotiin muuttavalle nuorelle – tarvikkeille tulee varmasti käyttöä ennemmin tai myöhemmin. 

  …TAI KOKOA OMA SETTISI

  JYSKin valikoimista löydät ompelutarvikkeet myös yksittäismyynnissä ja täydennät varastojasi helposti tarvitsemillasi tuotteilla. Ompelussa tärkeässä osassa on neula. Neulalajitelma on helppo hankinta sinulle, joka saatat tarvita useita eri kokoja neuloja. Valikoimasta löydät myös parsinneulat sekä kirjontaneulat. Meiltä löydät arjessakin usein tarvittavat hakaneulat, mittanauhan, sakset ja nuppineulat. Valikoimassa on myös useita ompelukoneeseen tarvittavia tuotteita, kuten ompelukoneneulat, ompelukoneen puola ja ompelukoneöljy. Lisäksi meiltä löydät myös muun muassa kuminauhat, vinokanttinauhat, ripustuslenkit, vetoketjut, tarranauhat, puuvillanauhat sekä muut edulliset ompeluvälineet verhojen ja muiden kankaiden ja vaatteiden ompeluun.