Ompelutarvikkeet edullisesti

Ommellessa on tärkeää, että käytössä on sopivat välineet. Laadukkailla ompelutarvikkeilla verhojen levennys ja kavennus sujuu helposti. Oikeiden ompelutarvikkeiden avulla saat muokattua verhoista uuri sellaiset kuin haluat. Huolellisesti ommelluista verhoista on myös iloa pitkään. Täydennä ompelupisteesi JYSKin edullisilla ompelutarvikkeilla. Laajasta valikoimastamme löydät kaiken tarvittavan ja pääset hyvin alkuun - mm. kuminauhat, neulat, nuppineulat, kuminauhat, ratkojat, puolat, kanttinauhat, hakaneulat ja paljon muuta,

Tutustu valikoimaamme verkossa tai vieraile lähimmässä myymälässäsi.
 

43 tuotteita
    43 tuotteita

    VALITSE VALMIS OMPELUTARVIKESETTI…

    Ensikertaa ompelevalle saattaa olla vaikea tietää mitä kaikkea verhojen ompeluun oikeastaan tarvitseekaan hankkia. JYSKin valmiiksi täytetty ompelusetti auttaa sinua pääsemään alkuun. Kätevä puinen ompelutarvikesetti on saatavilla kahdella eri sisällöllä. Pienempi setti sisältää yhteensä kaksitoista ompelulankaa, sakset, ratkojan, mittanauhan, kaavapyörän, neulatyynyn, liidun sekä sormustimen. Suurempi ompelusetti puolestaan yhteensä kuusi erilaista ompelulankaa, sakset, mittanauhan, ratkojan, nappeja, nuppineuloja, hakaneuloja, ompeluneuloja, sormustimen sekä langanpujottimen. Ompelutarvikesetti on myös loistava lahjaidea esimerkiksi omaan kotiin muuttavalle nuorelle – tarvikkeille tulee varmasti käyttöä ennemmin tai myöhemmin. 

    …TAI KOKOA OMA SETTISI

    JYSKin valikoimista löydät ompelutarvikkeet myös yksittäismyynnissä ja täydennät varastojasi helposti tarvitsemillasi tuotteilla. Ompelussa tärkeässä osassa on neula. Neulalajitelma on helppo hankinta sinulle, joka saatat tarvita useita eri kokoja neuloja. Valikoimasta löydät myös parsinneulat sekä kirjontaneulat. Meiltä löydät arjessakin usein tarvittavat hakaneulat, mittanauhan, sakset ja nuppineulat. Valikoimassa on myös useita ompelukoneeseen tarvittavia tuotteita, kuten ompelukoneneulat, ompelukoneen puola ja ompelukoneöljy. Lisäksi meiltä löydät myös muun muassa kuminauhat, vinokanttinauhat, ripustuslenkit, vetoketjut, tarranauhat, puuvillanauhat sekä muut edulliset ompeluvälineet verhojen ja muiden kankaiden ja vaatteiden ompeluun.