Lamelliverhoilla moderni ilme olohuoneeseen

Lamelliverhot sopivat loistavasti esimerkiksi olohuoneeseen tai toimistoon, sillä ne ovat erinomainen ratkaisu isoille ikkunoille. Pystylamelliverhot tuovat sisustukseen modernin ja arvokkaan tunnelman. Daylight-lamelliverhot sopivat sinulle, joka haluat huoneeseen päivisin pehmeää ja raikasta luonnonvaloa. Luonnonvalossa kotisi sisustus pääsee upeasti oikeuksiinsa ja huoneeseen syntyy herkkä ja seesteinen tunnelma. JYSKin pystylamelliverhokokonaisuus sisältää yläkiskon ja lamellit. Lamelliverhoja on myös mahdollisuus tarvittaessa sekä lyhentää että kaventaa, joten löydät varmasti omaan ikkunaasi sopivat verhot. 
 

KAUNIS LUONNONVALAISTUS DAYLIGHT-LAMELLIVERHOILLA

Pystylamellikaihtimet ovat tyylikäs ja käytännöllinen verhoratkaisu erityisesti isoille ikkuinoille vaikkapa makuuhuoneeseen, työhuoneeseen tai toimistoon. JYSKin daylight-malliset lamelliverhot päästävät luonnonvaloa kauniisti ja pehmeästi huoneeseen luoden sinne kauniin ja seesteisen tunnelman. Huoneeseen pääsevän valon määrää saa helposti säädeltyä käännettävillä kaihtimilla. Tarvittaessa saat myös ikkunaan täydellisen näkösuojan ja näin yksityisyyttä huoneeseen. Daylight-lamellikaihtimet ovat saatavilla eri kokoisina ja eri värisinä. Sopisiko omaan sisustukseesi esimerkiksi tyylikäs harmaa tai herkkä valkoinen? 

LAMELLIVERHOT HELPOSTI ISOIHIN IKKUNOIHIN

Pystylamelliverhot on erittäin helppo asentaa ja kiinnittää ikkunaan. Edulliset, tyylikkäät lamelliverhokokonaisuutemme sisältävät lamellit ja yläkiskon. Valikoimistamme löydät malleja eri kokoisina ja tarvittaessa voit myös lyhentää ja kaventaa niitä juuri omiin ikkunoihisi sopiviksi. Tutustu valikoimaamme verkossa tai tule käymään paikan päällä lähimmässä myymälässäsi. Mikäli tarvitset apua oikeiden verhojen valinnassa, asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään.