PIMENTÄVÄT LAMELLIVERHOT TYYLIKKÄÄSEEN KOTIIN

Pimennysverhojen sesonki alkaa keväällä, kun aurinko nousee päivä päivältä vain aikaisemmin. Vaikka auringonvaloon on ihana herätä, joskus sitä haluaa nukkua hieman pidempään. JYSKiltä löytyy monenlaisia ratkaisuja pimennysverhoiksi. Pimentävät pystylamelliverhot sopii mainiosti moderniin ja tyylikkääseen sisustukseen ja pimentävät huoneen tarvittaessa vaikka kokonaan. Lisäksi niiden avulla voit luoda yksityisyyttä huoneeseen, sillä ne saa halutessaan suljettua täysin näköesteeksi. JYSKin edulliset ja tyylikkäät lamelliverhot sopivat erityisesti isoihin ikkunoihin, ja ovatkin siksi oiva ratkaisu esimerkiksi olohuoneeseen tai toimistoon. Värivaihtoehtoina löytyy harmaa ja valkoinen ja kummastakin väristä on saatavilla useampia eri leveyksiä. 

Jos kaipaat vinkkejä lamelliverhojen puhdistukseen, löydät niitä täältä.

PYSTYLAMELLIVERHOT MODERNIIN KOTIIN

Pystylamellikaihtimet pääsevät oikeuksiinsa modernissa sisustuksessa. Lamelliverhoilla syntyy tyylikäs ja kaunis kokonaisuus huoneeseen, jossa on isot ikkunat. Pimentävät blackout-lamelliverhot sopivat sinulle, joka haluat tarvittaessa mahdollisuuden pimentää huone täysin ulkoa tulevalta auringonvalolta. Pimennysverhot pitävät myös huoneen parhaiten viileänä. Mikäli haluat työhuoneen tai toimiston olevan viileä myös kesähelteillä, viilentävät lamelliverhot ovat tähän oikea ratkaisu. Talvisin pimentävät lamelliverhot suojaavat myös ikkunasta läpipääsevältä vedolta. 

ERIKOKOISET LAMELLIVERHOT

Pimentäviä blackout-lamelliverhojamme on saatavilla eri levyisinä. Tarvittaessa verhoja on myös mahdollisuus lyhentää ja kaventaa, joten valikoimastamme löydät varmasti oman kotisi ikkunoihin sopivan kokoiset verhot. Valitse lamellikaihtimien verho sistustuksesi mukaan. Sopisiko omaan kotiisi parhaiten valkoinen vai harmaa lamellikaihdin? Tutustu laajaan valikoimaamme verkossa tai tule käymään paikan päällä lähimmässä JYSK-myymälässäsi. Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteesta, asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään.