Puutarhakalustesetit artwoodia, metallia ja punosta on panostus tyyliin ja kestävyyteen

Puutarhakalusteet artwoodista on moderni ja tyylikäs valinta. Kestävä artwood on keinotekoisena puuna tunnettu huoltovapaa ja säänkestävä materiaali, jossa yhdistyvät tyyli, käytännöllisyys ja kestävyys. Se on UV-resistentti ja sietää jään, lumen, sateen ja suoran auringonvalon. Artwood-kalusteitamme voit siis pitää ulkona huoletta, ja ne on helppo puhdistaa vedellä ja saippualla. Puutarhakalustesetit ulos polyrottinkista, metallista ja artwoodista löydät JYSKistä edulliseen hintaan ja laajasta valikoimasta.

Mihin kannattaa kiinnittää huomiota valitessa uusia puutarhakalusteita

  • Mukavuus

Puutarhakalusteissa tulisi olla mukava istua, jopa useita tunteja kerralla. Sen takia kannattaakin panostaa kalusteisiin, jotka antavat tukea selälle ja jaloille. Myös korkeudella on vaikutusta, jotta voit rentoutua mukavassa asennossa. Ovatko esimerkiksi tuolin käsinojat sellaisella korkeudella, että ne tukevat käsivarsiasi? Valintaan ja kokeiluun kannattaa käyttää reilusti aikaa ennen ostopäätöksen tekemistä, jotta tiedät ovatko kalusteet mukavia pidemmässäkin käytössä.

  • Käytännöllisyys

Ovatko kalusteet käyttötarkoitukseensa sopivia ja käytännöllisiä? Kokoontaitettavat ja pinottavat puutarhakalusteet on helppo säilöä ja ottaa esille tarvittaessa ja niitä on kätevä siirrellä tarpeen mukaan. Lisäksi voi olla hyvä tarkistaa mahtuvatko tuolit pöydän alle, jolloin ne vievät vähemmän tilaa kun niitä ei käytetä.

  • Huoltotarpeet

Huoltovapaat kalusteet on ideaali ratkaisu, mikäli haluat säästyä huoltamiselta ja käyttää aikasi kesäpäivistä nauttimiseen. Siksi kannattaakin harkita tarkkaan mistä materiaalista valmistetut kalusteet valitsee, sillä eri materiaalien välillä saattaa olla huomattavan erilaisia huoltotarpeita.