Aurinkoenergialamput luovat tunnelmaa ulkotiloihin

Aurinkolamput luovat ihanaa tunnelmaa puutarhaan ja terassille. Yksi parhaista asioista Suomen kesässä on ulkona vietetyt kesäillat! Illan hämärtyessä piha tai puutarha muuttuu hetkessä satumaisen tunnelmalliseksi tyylikkäiden aurinkovalaisimien avulla. JYSKissä on laaja valikoima erikokoisia ja mallisia aurinkokennovalaisimia, jotka hyödyntävät valaistessaan aurinkoenergiaa. Yhdistele lamppuja keskenään oman makusi mukaan ja luo puutarhaasi, parvekkeellesi tai terassillesi tunnelmaa aurinkoenergialampuilla, jotka suorastaan kutsuvat viettämään iltaa niiden valaisemalla pihalla. Kokeile myös valaisimien yhdistämistä erilaisiin, valikoimistamme löytyviin kynttilöihin ja lyhtyihin.
 

Tunnelmaa aurinkoenergialampuilla

JYSKin aurinkolamput ovat helppo, kestävä ja näyttävä ratkaisu pihan tai puutarhan valaistukseen. Voit myös kätevästi yhdistellä erilaisia valonlähteitä, kuten aurinkoenergialamppuja, kynttilöitä ja lyhtyjä ja luoda näin entistä enemmän tunnelmaa pihallesi. Valitse omalle pihalle sopivat valaisimet laajasta valaisinvalikoimastamme ja asenna ne helposti paikalleen pihallesi. 

Hyödynnä päivällä paistavan auringon säteet! Lamppujen sisäänrakennetut aurinkokennot keräävät valoa varastoon päivän aikana, ja käyttävät sitä pihan valaisemiseen illan hämärtyessä. Aurinkolamppujen valo on pehmeää ja tunnelmallista ja sopii siksi täydellisesti esimerkiksi kulkuväylän, kuten pienen polun valaisemiseen. Tee vaikutus vieraisiisi helposti ja pienellä budjetilla.