Rahit viimeistelee rentoutuksen

Rahi, jalkarahi, säilytysrahi ja kangasrahi viimeistelee rentoutuksen ja täydentää sisustuksen. Rahi on monikäyttöinen kaluste, sillä se tarjoaa myös ylimääräisen istuimen. Osta rahi edullisesti kauniin nojatuolin tai sohvan kaveriksi, nosta jalat ylös ja rentoudu. Osassa rahejamme on lisäksi käytännöllinen säilytystila, johon kätket kätevästi tavaroita. Valikoimastamme löytyy rahit mm. harmaalla kankaalla, sinisellä samettipinnalla ja vaalealla kudotulla kankaalla. Valitse pyöreä tai neliönmallinen rahi isommassa tai pienemmässä koossa mielesi ja tarpeesi mukaan. 

  Olohuone - Rahit

  Rahi PEJRUP 40x40 sis.säilytystil. harm.
  10,-/kpl
  19,99 /kpl
  Säästä 50%
  basic
  Rahi HOLEBY 80x40 säilytystilalla musta
  35,-/kpl
  44,99 /kpl
  Säästä 22%
  basic
  Vain verkkokaupasta
  Rahi OREBO 84x45 luonnonvalkoinen
  40,-/kpl
  99,- /kpl
  Säästä 59%
  Vain myymälästä
  Rahi DARUP Ø60 sametti minttu
  50,-/kpl
  119,- /kpl
  Säästä 58%
  plus
  Vain myymälästä
  Rahi VILDSUND 52x41 tummanharmaa
  69,99/kpl
  gold
  Vain verkkokaupasta
  Rahi VILDSUND 52x41 luonnonvalkoinen
  79,99/kpl
  gold
  Vain verkkokaupasta

  Rahit sopivat erilaisiin sisustustyyleihin

  Rahi tai jakkara on monikäyttöinen huonekalu, joka voi auttaa viimeistelemään sisustuksen. Tätä kätevää ja pientä huonekalua voidaan hyödyntää kodin kaikissa huoneissa - keittiöstä sisäänkäyntiin. Älykäs rahi tai jakkara tuo varmasti iloa myös teinien huoneeseen, jossa usein saatetaan tarvita lisäistuimia tai lastenhuoneeseen lelujen säilytykseen. JYSKillä on laaja valikoima erilaisia raheja ja jakkaroita, jotka voivat tuottaa iloa niin nuorille kuin vanhoillekin. Valitse moderni värikäs rahi tai moderni jakkara sinisenä, mintunvihreänä tai vaaleanpunaisena, tai pysy klassisessa harmaan tai mustan väreissä.

  Yhdistä uusi rahi samalla tyylillä olevaan sohvaan tai nojatuoliin ja luo sisustukseesi yhtenäinen ilme. Voit myös valita rahin tai jakkaran eri materiaalista tai väristä, sillä se luo jännittävän ja modernin ilmeen kotisi sisustukseen. Kotisi sisustamisessa vain mielikuvituksesi asettaa rajat, joten päästä mielikuvituksesi valloilleen ja tutustu laajaan ja monipuoliseen sohvien ja nojatuolien valikoimaamme.