Rahit viimeistelee rentoutuksen

Rahi, jalkarahi, säilytysrahi ja kangasrahi viimeistelee rentoutuksen ja täydentää sisustuksen. Rahi on monikäyttöinen kaluste, sillä se tarjoaa myös ylimääräisen istuimen. Osta rahi edullisesti kauniin nojatuolin tai sohvan kaveriksi, nosta jalat ylös ja rentoudu. Osassa rahejamme on lisäksi käytännöllinen säilytystila, johon kätket kätevästi tavaroita. Valikoimastamme löytyy rahit mm. harmaalla kankaalla, sinisellä samettipinnalla ja vaalealla kudotulla kankaalla. Valitse pyöreä tai neliönmallinen rahi isommassa tai pienemmässä koossa mielesi ja tarpeesi mukaan. 

Rahit sopivat erilaisiin sisustustyyleihin

Rahi tai jakkara on monikäyttöinen huonekalu, joka voi auttaa viimeistelemään sisustuksen. Tätä kätevää ja pientä huonekalua voidaan hyödyntää kodin kaikissa huoneissa - keittiöstä sisäänkäyntiin. Älykäs rahi tai jakkara tuo varmasti iloa myös teinien huoneeseen, jossa usein saatetaan tarvita lisäistuimia tai lastenhuoneeseen lelujen säilytykseen. JYSKillä on laaja valikoima erilaisia raheja ja jakkaroita, jotka voivat tuottaa iloa niin nuorille kuin vanhoillekin. Valitse moderni värikäs rahi tai moderni jakkara sinisenä, mintunvihreänä tai vaaleanpunaisena, tai pysy klassisessa harmaan tai mustan väreissä.

Yhdistä uusi rahi samalla tyylillä olevaan sohvaan tai nojatuoliin ja luo sisustukseesi yhtenäinen ilme. Voit myös valita rahin tai jakkaran eri materiaalista tai väristä, sillä se luo jännittävän ja modernin ilmeen kotisi sisustukseen. Kotisi sisustamisessa vain mielikuvituksesi asettaa rajat, joten päästä mielikuvituksesi valloilleen ja tutustu laajaan ja monipuoliseen sohvien ja nojatuolien valikoimaamme.