Suihkuverholla uutta ilmettä kylpyhuoneeseen

Suihkuverho viimeistelee suihkutilan tyylikkäästi! Kauniilla suihkuverholla luot uutta ilmettä suihkutilaan ja kylpyhuoneeseen ja täydennät sisustuksen. Suihkuverho on oiva sisustuselementti ja helppo tapa vaikuttaa kylpyhuoneen värimaailmaan. Samalla se estää veden roiskumisen ympäriinsä kylpyhuoneessa, ja näin kylpyhuone pysyy siistinä eikä muutu liukkaaksi. Verhoklipsien avulla suihkuverhoa saa kätevästi liikutettua. Jyskistä löydät edulliset suihkuverhot jokaiseen tyyliin - valitse lukuisista erilaisista väreistä, kuoseista ja kuvioista mieleisesi design. Sopisiko sinun kylpyhuoneesi värimaailmaan kanssa yhteen harmaa, turkoosi, musta tai valkoinen vai kenties kuviollinen suihkuverho?

Tutustu laajaan valikoimaamme ja valitse oma suosikkisi. Suihkuverhokangas on helppo pitää puhtaana, sillä sen voi tarvittaessa irrottaa ja pestä vaikkapa pesukoneessa. 
 

28 tuotteita
  28 tuotteita

  Suihkuverhot

  Suihkuverho ANGERED 150x200cm harmaa
  5,50/kpl
  10,- /kpl
  Säästä 45%
  plus
  Niin kauan kuin varastoa riittää

  Verhotarvikkeet suihkuverhoihin

  Suihkuverho on helppo kiinnittää ja tarvittaessa vaihtaa uuteen. Jyskin valikoimista löydät kaikki tarvittavat verhotarvikkeet, kuten verhoklipsit ja verhotangot. Jos tarvitset myös suihkuverhotankoa, kurkkaa tänne. Suihkuverhotanko tulee asentaa oikealle korkeudelle, jotta suihkuverho tulee tarpeeksi alas ja estää veden valumisen suihkun ulkopuolelle.

  Hanki kylpyhuoneeseesi suihkuverhon värimaailmaan sopivat säilytyslaatikot, kylpyhuonematto, hammasmukit, wc-harjat, roskikset, saippuatelineet, käsipyyhekoukut ja muut tarvittavat kylpyhuonetarvikkeet. Löydät kaikki kylpyhuonetarvikkeet Jysk-liikkeistä kautta maan sekä verkkokaupasta. Jysk tarjoaa paljon kylpyhuoneideoita jokaiseen kotiin.