Suihkuverholla uutta ilmettä kylpyhuoneeseen

Suihkuverho viimeistelee suihkutilan tyylikkäästi! Kauniilla suihkuverholla luot uutta ilmettä suihkutilaan ja kylpyhuoneeseen ja täydennät sisustuksen. Suihkuverho on oiva sisustuselementti ja helppo tapa vaikuttaa kylpyhuoneen värimaailmaan. Samalla se estää veden roiskumisen ympäriinsä kylpyhuoneessa, ja näin kylpyhuone pysyy siistinä eikä muutu liukkaaksi. Verhoklipsien avulla suihkuverhoa saa kätevästi liikutettua. Jyskistä löydät edulliset suihkuverhot jokaiseen tyyliin - valitse lukuisista erilaisista väreistä, kuoseista ja kuvioista mieleisesi design. Sopisiko sinun kylpyhuoneesi värimaailmaan kanssa yhteen harmaa, turkoosi, musta tai valkoinen vai kenties kuviollinen suihkuverho?

Tutustu laajaan valikoimaamme ja valitse oma suosikkisi. Suihkuverhokangas on helppo pitää puhtaana, sillä sen voi tarvittaessa irrottaa ja pestä vaikkapa pesukoneessa. 
 

  Kylpyhuone - Suihkuverhot

  Suihkuverho TANDSBYN 150x200 moniväri
  5,-/kpl
  14,99 /kpl
  Säästä 66%
  plus
  Niin kauan kuin varastoa riittää
  Vain myymälästä
  Suihkuverho BERGVIK 150x200 valkoinen
  5,-/kpl
  14,99 /kpl
  Säästä 66%
  plus
  Niin kauan kuin varastoa riittää
  Vain myymälästä
  Suihkuverho SKYTTORP 150x200
  5,-/kpl
  14,99 /kpl
  Säästä 66%
  plus
  Niin kauan kuin varastoa riittää
  Vain myymälästä

  VERHOTARVIKKEET SUIHKUVERHOIHIN

  Suihkuverho on helppo kiinnittää ja tarvittaessa vaihtaa uuteen. Jyskin valikoimista löydät kaikki tarvittavat verhotarvikkeet, kuten verhoklipsit ja verhotangot. Jos tarvitset myös suihkuverhotankoa, kurkkaa tänne. Suihkuverhotanko tulee asentaa oikealle korkeudelle, jotta suihkuverho tulee tarpeeksi alas ja estää veden valumisen suihkun ulkopuolelle.

  Hanki kylpyhuoneeseesi suihkuverhon värimaailmaan sopivat säilytyslaatikot, kylpyhuonematto, hammasmukit, wc-harjat, roskikset, saippuatelineet, käsipyyhekoukut ja muut tarvittavat kylpyhuonetarvikkeet. Löydät kaikki kylpyhuonetarvikkeet Jysk-liikkeistä kautta maan sekä verkkokaupasta. Jysk tarjoaa paljon kylpyhuoneideoita jokaiseen kotiin.