VERHOTARVIKKEET HELPOTTAVAT ASENNUSTA

Löysitkö täydelliset verhot ja kokonaisuus on nyt vain kiinnitystä vaille valmis? Joskus voi olla, että asennusvaiheessa verhot eivät vielä istukaan ihan täydellisesti ikkunaan. Asensit sitten lamelliverhoja, sälekaihtimia, rullaverhoja tai muita verhoja, JYSKin valikoimista löydät edulliset ja näppärät ratkaisut jotka helpottavat sinua niiden asennuksessa ja kiinnityksessä. Verhojen kiinnittäminen on helpompaa oikeilla välineillä ja tarvikkeilla. Tutustu valikoimaamme verhotarvikkeita verkossa tai tule paikan päälle lähimpään JYSK-myymälääsi. Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteista tai verhojen kiinnityksestä, asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään.
 

LAAJA VALIKOIMA ERILAISIA VERHOTARVIKKEITA JYSKISTÄ 

Valikoimastamme löydät muun muassa kiinnikkeet ja klipsit sekä muut verhotarvikkeet kuten jatko-osat lamelliverholle. Sälekaihtimiin löydät tarvittaessa verhonsäätimen pidikkeet sekä erilaiset kiinnikkeet ja säätimet. Rullaverhoja ja ikkunasta pääsevän valon määrää on helppo säädellä niihin kiinnitettävän helmiketjun avulla, ja halutessasi voit kiinnittää ketjuun vielä ketjunpainon jonka voit tarvittaessa myös ruuvata kiinni seinään. Valikoimastamme löydät myös rullaverhoihin, plisee-verhoihin ja sälekaihtimiin sopivat yleiskiinnikkeet muovikarmiin. Verhoja ostaessasi varmista pakkauksen sisältö joko verkkosivuiltamme, myyjältä tai paketin tuotetiedoista ja hanki tarvittavat lisäosat ja kiinnikkeet joko verkkokaupastamme tai lähimmästä myymälästäsi.

KÄTEVÄ RUUVILAATIKKO JOKA TILANTEESEEN

Ruuvit ovat olennaisessa osassa verhojen kiinnittämisessä. JYSKin valikoimista löydät kätevän universaalin kiinnikelaatikon, joka takaa että sinulla on kaikki tarvittavat ruuvit ja kiinnitystulpat kun tarvitset niitä. Ruuvien kiinnityksessä auttaa myös kätevä ja helppokäyttöinen ruuvinväännin, joka sisältää myös ruuvauskärjet