Valmistaudu opiskelijaelämään

Olemme keränneet yhteen vinkkejä, joiden avulla aloitat uuden opiskelijaelämäsi helpommin. Täältä löydät inspiraatiota pienen kodin sisustamiseen, reseptin täydelliseen kotitoimistoon ja parhaita nukkumisvinkkejä, jotta sinulla riittää energiaa läpi kiireisen opiskelupäivän.
 


Pienen kodin sisustaminen

Jotta voisit asua pienesti, sinun tulee ajatella suuresti. Lue kuinka saat pienen asunnon näyttämään suuremmalta kuin se todellisuudessa on, ja kuinka saat kaikki neliöt hyötykäyttöön. 

Lue lisää tästä


Unelmiesi makuuhuone

Muutamalla pienellä niksillä luot makuuhuoneeseesi ylellisen, hotellimaisen tunnelman. Lue myös sänkyoppaamme, jotta löydät juuri itsellesi sopivan sängyn

Lue lisää tästä

 

Täydellinen työtila

Kodin työhuoneen sisustus vaikuttaa työn tehokkuuteen ja luovuuteen. Olemme koonneet helppoja ideoita, joiden avulla teet työhuoneestasi tai -tilastasi tyylikkään ja mukavan paikan työskennellä.

Lue lisää tästä

Uni on avain menestykseen

Hyvä uni on tärkeää menestymisen kannalta, sillä nukkuminen parantaa muistiasi ja vaikuttaa oppimiskykyysi. Kerromme sinulle vinkkejä päiväuniin ja kuinka alkoholi vaikuttaa unen laatuun. Lue myös kuinka helpotat sekä nukahtamistasi että heräämistäsi. 

Lue lisää tästä