Tarvikkeet peitoille ja tyynyille

Luonnontäytteistä peittoa ja tyynyä pestessä on tärkeää olla juuri sen pesuun tarkoitettu pesuaine. Sopiva pesuaine pidentää peiton ja tyynyn käyttöikää, eikä se sisällä entsyymejä. Voit myös ostaa valikoimastamme käytännöllisen säilytyspussin, joissa voit säilöä esimerkiksi vieraspeiton ja -tyynyn kätevästi, kun ne eivät ole käytössä. Lisäksi säilytyslaukku on kätevä oman talvi- tai kesäpeiton säilömiseen silloin kun ne eivät ole käytössä. Meiltä löydät myös kätevän tuuletuspussin tyynyllesi.

1 product
    1 product

    PIDÄ HUOLTA PEITOSTASI

    Tuuleta makuuhuonettasi päivittäin. Hikoilu yön aikana on täysin normaalia. Se kuitenkin korostaa makuuhuoneen tuulettamisen tärkeyttä. Makuuhuoneen hygienia on avainroolissa peiton ilmavuuden ja raikkauden säilyttämisessä. Makuuhuonetta tulisi tuulettaa noin 5-10 minuuttia kolme kertaa päivässä.

    Ravistele peittosi päivittäin. Peitto tulisi ravistella päivittäin, jotta untuva- ja höyhentäyte pysyy muodossaan. Täytteen muodon säilyttämisen lisäksi peiton ravistelu auttaa bakteerien ja pölypunkkien tuhoamisessa. Monesti ravisteluun tekisi mieli lisätä tehoa piiskaamalla tai imuroimalla peittoa puhtaamman lopputuloksen toivossa. Tämä ei kuitenkaan ole kannattavaa, sillä untuvat ja höyhenet voivat vahingoittua siitä. Pelkkä peiton ravistelu siis riittää.

    Pese ja tuuleta peittosi säännöllisesti. Peitto tulisi pestä 2-4 kertaa vuodessa. Lisäksi peittoa tulisi tuulettaa noin kerran kuussa. Muista, että liiallinen pesu kuluttaa peittoa - pyri siis pitämään vuosittaiset pesukerrat enintään neljässä.