Kätevä ikkunakalvo lisää yksityisyyttä

Haluatko vähentää ikkunoiden ja ovien läpinäkyvyyttä? Kun kaipaat ikkunoihin ja lasioviin näkösuojaa ja yksityisyyttä, näkösuojatarra on helppo, halpa ja kätevä ratkaisu. Ikkunateippi on lasiin kiinnitettävä, himmeästi läpinäkyvä ikkunasuoja, jonka läpi ei näy yhtä kirkkaasti kuin ikkunasta näkyisi ilman tarraa. Ikkunakalvo estää suoran näköyhteyden huoneistoon, mutta ikkunasta näkee silti ulos ja valo pääsee läpi. Ikkunaan laitettavan lasikalvon staattinen kiinnitysmekanismi tekee siitä erittäin helppokäyttöisen ja yksinkertaisen kiinnittää. Tutustu valikoimaamme tyylikkäitä ikkunasuojia ja näkösuojakalvoja verkossa tai tule käymään paikan päällä lähimmässä JYSK-myymälässäsi. 
 

HELPPO STAATTINEN KIINNITYS

Ikkunateippimme kiinnittyy staattisesti, eli se on itseliimautuva, minkä ansiosta sen kiinnittäminen on helppoa. Ikkunakalvolajitelma sisältää neljä eri mallia, ja halutessasi voit myös leikata kalvoa sopivan kokoiseksi. Kiinnittäessäsi ikkunakalvoa sinun tulee ensin puhdistaa huolellisesti pinta, jolle kalvo kiinnitetään. Irrota sitten ikkunakalvon suojakalvo. Älä käytä liimaa, kalvot kiinnittyvät itsestään. Mikäli sinulla on kysyttävää ikkunakalvon kiinnittämisestä, asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään.

VALMISVERHOT - HELPPO JA TYYLIKÄS VALINTA

Ikkunakalvon yhdistät tyylikkäästi ja kätevästi myös muihin verhoihin. JYSKin valmisverhoilla luot nopeasti uuden ilmeen vaihtuvien vuodenaikojen ja fiiliksen mukaisesti. Olipa ostoslistallasi sitten uudet verhot makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, keittiöön tai lastenhuoneeseen, löydät varmasti mieleisesi JYSKistä. Edulliset ja käytännölliset valmisverhot on helppo kiinnittää ja vaihtaa myös halutessa uusiin. Kaikki valmisverhot ovat valmiina kiinnitettäväksi sellaisenaan, joten et tarvitse esimerkiksi ompelukonetta.