Ompelulangat eri väreissä edullisesti

Haluatko lyhentää tai kaventaa verhojasi? Verhojen ompelu ja kustomointi onnistuu helposti kotona, kunhan siihen on vain oikeat tarvikkeet. Oleellisessa osassa verhojen muokkaamista on laadukas ompelulanka. JYSKin ompelutarvikevalikoimasta löytyy laaja värikirjo edullisia ja laadukkaita ompelulankoja. Lankoja löytyy myös eri vahvuisia sekä eri materiaalista valmistettuja. Valitse lanka kankaan värin ja materiaalin mukaan. Vahva ompelulanka sopii paksuille verhoille ja kankaille, kun taas ohuempi ompelulanka vaatteisiin ja muihin pienempiin ompelutöihin. Tarvitsetko myös neuloja ja muita ompelutarvikkeita? Tutustu valikomaamme.
 

OMPELULANGAT MONISSA ERI VÄREISSÄ

Lanka kannattaa valita verhokankaan värin mukaan, sillä silloin ompelujälki on mahdollisimman siistiä ja huomaamatonta. Verhokankaassa saattaa myös olla eri värisiä kohtia, joten lankoja on hyvä olla varattuna eri väreissä. JYSKin laajasta valikoimasta erilaisia lankoja löydät edulliset ompelulangat väreissä musta, valkoinen, harmaa, tummansininen, norsunluunvalkoinen, beige ja punainen. 

POLYESTERILANKA VAI PUUVILLALANKA?

Värin lisäksi ompelulangan valintaan vaikuttaa ommeltavan kankaan materiaali ja paksuus. Erityisesti paksuihin verhoihin ja verhokankaisiin kannattaa käyttää vahvaa ompelulankaa, jotta lopputuloksesta tulee mahdollisimman kestävä, eikä lanka pääse katkeilemaan ommeltaessa. Ekstravahva ompelulanka on hyvä valinta esimerkiksi paksujen pimennysverhojen ompeluun. Suurin osa langoistamme on polyesteria. Polyesterilanka on oikea valinta, kun ommeltava kangas on valmistettu synteettisistä materiaaleista. Luonnonmateriaalien ompeluun puolestaan kannattaa valita puuvillalanka. 
Tutustu valikoimaamme edullisia, laadukkaita ompelulankoja verkossa tai pistäydy lähimmässä JYSK-myymälässäsi.