Paralympialaiset

JYSK tukee paraurheilijoita matkalla kohti olympialaisia

28. elokuuta 2023 on tasan vuosi Pariisin vuoden 2024 paralympialaisiin. Vuonna 1989 JYSKin ja parasportin välille syntyi pitkä ja vahva yhteys, kun JYSK aloitti kotimaansa Tanskan paraurheluliiton pääyhteistyökumppanuuden. Vuodesta 2015 JYSK on ollut Suomen Paralympiakomitean yhteistyökumppani ja ollut monessa mukana tukemassa paraurheilijoita. JYSK on antanut tukea muun muassa Paralympiarahastoon, jonka tuotoilla on edistetty yhdenvertaista liikuntakulttuuria sekä vammaisten ja tukea tarvitsevien henkilöiden mahdollisuuksia tavoitteelliseen paraurheiluun ympäri Suomen.

Sittemmin JYSKistä on tullut myös paraurheiluliittojen pääsponsori Norjassa ja Romaniassa, sekä kansallisten paralympiakomitioiden yhteistyökumppani Tšekin tasavallassa, Slovakiassa ja Ruotsissa.

- Parasportin sponsorointimme perustuu yhteisymmärrykseen, että omistautuminen ja halu voittaa ovat se, mikä tasoittaa tietä suurille saavutuksille ja mahdollisuuksille. Odotamme todella innolla kaikkien inspiroivien urheilijoiden valmistautumista paralympialaisiin ja tuemme heitä koko matkan ajan, sanoo JYSKin viestintäjohtaja Åse Andersson.