Ulkolyhdyt ja lamput luovat tunnelmaa

Kynttilät ja lyhdyt ovat omiaan tunnelman luomisessa ja tyylikkäitä myös ulkotiloissa. Ne paitsi tuovat valoa hämärtyviin iltoihin, luovat ne myös kodikkaan ja upean tunnelman niin puutarhaan, pihalle, terassille tai parvekkeellekin. JYSKin kynttilät ja lyhdyt sopivat yhtä hyvin niin ulos kuin sisällekin ja ovat helposti yhdistettävissä esimerkiksi aurinkolamppuihin. Valikoimistamme löydät led-valoilla toimivat lyhdyt, lyhdyt aidoille kynttilöille ja tuikuille. Kaunis bambulyhty mustana tai luonnonvärisenä on tämän kesän ehdoton hittituote!

Värejä ja materiaaleja löytyy monia, mm. lasia, terästä, kovapuuta ja pajua, joten löydät varmasti valikoimastamme mieleisesi lyhdyn ja lampun ulkotilaasi.
 

Luo tunnelmaa lyhtyjen avulla

Illan hämärtyessä kynttilät ja lyhdyt ovat parhaita valonlähteitä, joilla syntyy samalla tunnelmaa puutarhaan tai pihalle. Kauniit lyhdyt koristavat pihaa päiväsaikaankin. Kaunis ulkovalaistus syntyy esimerkiksi yhdistelemällä kynttilöitä ja lyhtyjä valikoimistamme löytyvien ulkolamppujen kanssa. Kun ulkona on tarpeeksi valoa, voit helposti nauttia illasta ulkona pitkälle yöhön asti. Miltä kuulostaisi esimerkiksi kynttiläillallinen puutarhassa? 

Puutarhalyhdyt edullisesti

JYSKistä löydät laajan valikoiman erilaisia puutarhalyhtyjä ja muita ulkolyhtyjä kynttilöille ja led-valoille. Eri tyylien, mallien ja värien joukosta löydät varmasti suosikkisi omaa pihaasi koristamaan. Kokeile myös yhdistellä kynttilöitä ja lyhtyjä keskenään. Materiaalivaihtoehtoja on useita aina luonnonmateriaaleista teräkseen. Luonnonmateriaaleista suosittu on esimerkiksi bambu, joka on tyylikäs ja moderni valinta. Jos kuitenkin haluat pihallesi jotain klassisempaa, teräksestä ja lasista valmistettu lyhty on näyttävä ja kestävä vaihtoehto.