Sängyt, sänkykehikot ja sohvasängyt edullisesti

Sänky on yksi niistä huonekaluista, jossa luultavasti vietämme eniten aikaamme. Tärkeintä tietenkin on, että sänky on hyvä nukkumiseen. Kun käytössäsi on oikeanlainen ja sinun tarpeisiisi sopiva sänky ja patja, unen laatu paranee ja heräät virkeänä uuteen päivään. Sänky on usein myös makuuhuoneen kaikkein näkyvin ja korostetuin huonekalu ja siksi on tärkeää valita sopiva, juuri sinun tarpeisiisi ja tyyliisi sopiva sänky. Makuuhuoneen ilmeeseen ja tyyliin voi vaikuttaa paljon sänkykehikolla. Sänkyrunkoja on eri väreissä ja materiaaleissa. Valikoimistamme löytyy useita värivaihtoehtoja, kuten harmaa, luonnonvärinen ruskea ja valkoinen.

Materiaaleja on muun muassa massiivipuu ja massiivimänty - osassa sängyistä on myös tyylikäs kangaspeite. Tukeva ja laadukas sänkykehikko säilyy pitkään ja patjan voi helposti vaihtaa halutessaan. Valikoimastamme löytyy myös sänkykehikko säilytystilalla, jonne voit säilöä esimerkiksi vieraspeitot ja -tyynyt sekä lakanat. Vierasvuoteeksi soveltuu erinomaisesti sohvasänky, jonka saa levitettyä sängyksi.

12 products
  12 products

  Makuuhuone - Sänkykehikot

  Huipputarjous
  Sänkykehikko VEDDE 160x200 säleillä villi tammi
  235,-/kpl
  399,- /kpl
  Säästä 41%
  plus
  Vain verkkokaupasta
  Huipputarjous
  Sänkykehikko MILLINGE 160x200 v.harmaa
  165,-/kpl
  329,- /kpl
  Säästä 49%
  plus
  Vain verkkokaupasta
  Huipputarjous
  Sänkykehikko MANDERUP 160x200 villi tam.
  385,-/kpl
  649,- /kpl
  Säästä 40%
  plus
  Vain verkkokaupasta
  Sänkykehikko KONGSBERG 160x200 harmaa
  275,-/kpl
  349,- /kpl
  Säästä 21%
  plus
  Sänkykehikko MARKSKEL 160x200 tammi/valkoinen
  350,-/kpl
  449,- /kpl
  Säästä 22%
  plus
  Vain verkkokaupasta
  Sänkykehikko KUNGSHAMN 160x200 v.harm.
  250,-/kpl
  369,- /kpl
  Säästä 32%
  gold
  Vain verkkokaupasta
  Sänkykehikko LINTRUP 160x200 tammi
  499,-/kpl
  plus
  Vain verkkokaupasta

  LISÄÄ TILAA SÄILYTYSLAATIKOILLA

  Pieneen huoneeseen tai vaikkapa yksiöön saa helposti kätevää säilytystilaa, kun sängynrunkoon kuuluu säilytyslaatikot. Esimerkiksi ylimääräiset petivaatteet pysyvät siistissä järjestyksessä ja piilossa, kun ne säilytetään sänkyyn kuuluvissa vuodevaatelaatikoissa. Jos taas sänkykehikkoon ei itsessään kuulu säilytyslaatikot, voit kätevästi laittaa sängyn alle erilliset sängynlaatikot. Valikoimastamme löydät sänkykehikot kahdessa koossa: 140x200 cm ja 160x200 cm.

  Myymme yli 2 miljoonaa patjaa vuodessa ja patjavalikoimamme on yksi laajimmista. Meiltä löydät sekä laadukkaan sänkykehikon että siihen sopivan patjan, jolla on hyvä nukkua. Säilytystilaa tarvitsevan valinta on sängynrunko säilytyslaatikoilla - loistava ratkaisu esimerkiksi opiskelijan yksiöön, jossa tilaa on hyvin rajatusti.