SÄÄNNÖT JA EHDOT

Kilpailun järjestäjä

JYSK OY, Valimotie 18 A, 01510 Vantaa

Kilpailuun osallistuminen ja aika

Kilpailuun voivat ilmoitettuna kilpailuaikana 19.9.-13.11.2016 osallistua kaikki Suomessa asuvat, luonnolliset henkilöt lukuun ottamatta JYSK Oy:n henkilökuntaa ja heidän perheenjäseniään. Osallistuminen tapahtuu Internetissä kilpailusivustolla. Kilpailuja on neljä (4), joista kuhunkin voi sama henkilö osallistua kerran henkilökohtaisella sähköpostiosoitteella. Annetut tiedot jäävät vain JYSK Oy:n käyttöön eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. Mikäli osanottaja tilaa samalla uutiskirjeen, hänen sähköpostiosoitteensa lisätään uutiskirjerekisteriimme.

Kilpailu on vastikkeeton

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen ostamista tai uutiskirjeen tilaamista.

Palkinnot ja voittajien nimien julkaisu

Viikoilla 38, 39, 41 ja 44 arvotaan kunakin 1 kpl 500€ arvoinen JYSK-lahjakortti kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken. JYSK Oy julkaisee voittajan nimen kotisivuilla ja Facebookissa jokaisen em. kilpailuviikon jälkeen. Osallistumalla kilpailuun osanottaja myöntää järjestäjälle oikeuden julkaista nimensä palkinnon arvottua. Kaikkiin voittajiin otetaan yhteyttä heidän antamallaan sähköpostiosoitteella. Mikäli voittaja ei vastaa viestiin 14 vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja, eikä edellisellä voittajalla ole enää oikeutta palkintoon. Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa, jolloin arvotaan uusi voittaja. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi. Palkinto käy kaikissa Suomen JYSK-myymälöissä (ei verkkokaupassa).

Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon määrään ja arvoon. Kilpailun järjestäjä ei vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä Internet-verkkoyhteydessä tapahtuneista teknisistä muutoksista tai käyttökatkoksista. Järjestäjä ei vastaa postissa kadonneista tai vahingoittuneista lähetyksistä tai järjestäjästä riippumattomista toimitusesteistä. JYSK Oy ei vastaa mahdollisista painovirheistä. Kilpailu ei ole Facebookin, Twitterin tai minkään muun sosiaalisen yhteisön suosittelema tai hallinnoima.