Astiastot ja aterimet – jokaisen ruokailuhetken tähti

Olipa kyseessä perheillallinen, juhla tai arkipäivän ateria, JYSKin astiastot ja aterimet tarjoavat kaiken tarvittavan kattaukseen. Meiltä löydät laseja, juomalaseja, mukeja, lautasia, aterimia, teelusikoita ja munakuppeja. Valitse omasi ja tuo arkeen ripaus tyyliä ja käytännöllisyyttä.

Laadukkaat astiastot ja aterimet tekevät jokaisesta ateriasta nautinnollisemman. Oikeanlaiset astiat ja aterimet helpottavat ruokailua ja luovat viihtyisän tunnelman. Valitsemalla JYSKin tuotteet, saat kestäviä ja tyylikkäitä tuotteita edullisesti. 

JYSKin astiastojen ja aterimien ominaisuudet

JYSKin astiastot ja aterimet on valmistettu laadukkaista materiaaleista kuten lasista, posliinista, keramiikasta ja ruostumattomasta teräksestä. Lasiset juomalasit ja mukit sopivat sekä arki- että juhlakäyttöön. Posliiniset ja keraamiset lautaset tuovat tyyliä jokaiseen kattaukseen. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut aterimet – haarukat, veitset ja lusikat ovat käytännöllisiä ja kestäviä. Munakupit täydentävät aamiaispöydän ja tarjoavat käytännöllisen ratkaisun kananmunien tarjoiluun.

Hoito-ohjeet astioille ja aterimille

Suurin osa JYSKin astioista ja aterimista on konepestäviä, mikä tekee niiden puhdistamisesta helppoa. Pese astiat ja aterimet heti käytön jälkeen, jottei ruoantähteet pinttyisi niihiin. Vältä kovien hankaussienien käyttöä, erityisesti posliini ja keramiikkatuotteissa kauniin pinnan säilyttämiseksi. Säilytä lasit, mukit ja lautaset huolellisesti pinottuina kolhujen välttämiseksi. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut aterimet kannattaa kuivata heti pesun jälkeen, jotta ne säilyttäisivät kiiltonsa.

JYSKiltä löydät nyt laajan valikoiman tarjoiluastioita ja tarjoiluvälineitä, jotka täydentävät astiastosi ja aterimesi. Nämä tuotteet sopivat sekä arki- että juhlakäyttöön ja kestävät päivittäistä käyttöä. Lisäksi tarjoamme monipuolisia ja tyylikkäitä ruokailuryhmiä, jotka viimeistelevät ruokailutilasi ja tekevät siitä entistä viihtyisämmän.