Vuodesohvat tarjoavat sängyn vieraille

Anna vieraillesi viihtyisää lisätilaa helposti vuodesohvan avulla. Vuodesohva on todellinen monitoimihuonekalu, se toimii perinteisenä sohvana, koristaa huonetta ja täydentää sisustustyylisi, toimii lisävuoteena, ja osa vuodesohvista tarjoaa myös oivallista lisäsäilytystilaa. Valikoimastamme löytyy myös nojatuoli, jonka voi levittää sängyksi. Meiltä löydät kaikkiin tarpeisiisi sopivan vuodesohvan eri tyyleissä. Etsitpä sitten kulmasohvaa, normaalia vuodesohvaa tai vuodesohvaa säilytystilalla. Tutustu laajaan valikoimaamme moderneja, skandinaavisiin vuodesohviin edulliseen hintaan.

Vuodesohva muuntuu helposti eri käyttötarkoituksiin

Siro vuodesohva tai nojatuoli, jonka voi levittää sängyksi soveltuu erinomaisesti esimerkiksi lastenhuoneeseen, jolle voit majoittaa pienet yövieraat. Muhkeampi vuodesohva toimii perinteisenä sohvana, jossa on mukava loikoilla pitkän työpäivän jälkeen, ja säilytystilassa voit säilyttää esimerkiksi vuodevaatteita tai rullalla säilytettävää sijauspatjaa. Voit avata vuodesohvan sängyksi kun sinulle tulee yövieraita. 

Vuodesohva on monikäyttöinen huonekalu, ja voit käyttää sohvaa kodin lisäksi esimerkiksi mökillä tai huvilalla. Vuodesohva ei ole ainoastaan kompromissi mukavuuden ja käyttöominaisuuksien välillä, vaan myös kaunis huonekalu. Muistathan kuitenkin, että vuodesohva ei ole paras vaihtoehto pitkäaikaiseen nukkumiskäyttöön, vaan on ennemmin tarkoitettu satunnaiseen yöpymiskäyttöön.