B2B-KATALOGI

JYSK Yritysmyynti julkaisee vuosittain katalogin, jossa on paljon hyviä tarjouksia. Muista, että yritysasiakkaanamme saat aina 6%:n alennuksen - myös jo valmiiksi alennetuista hinnoista.

 

           

YRITYSMYYNNIN KATALOGI

Yritysmyynnin katalogi yritysasiakkaille: hotelleille, lomakeskuksille, hostelleille, leirintäalueille, julkisille laitoksille, puolustusvoimille, sairaaloille, urheiluseuroille, hoitokodeille, kouluille ja monille muille yksityisille yrityksille. 

Klikkaa tästä


80+ SHOWROOMIA KAUTTA SUOMEN

Jos yhtään epäröit, mitä sisustusta ja kalusteita valita, et ole koskaan kaukana tuotteistamme. Yli 80:stä JYSK-myymälästämme eri puolilla maata löydät suuren valikoimamme näytekappaleineen ja saat asiantuntevaa ohjausta henkilökunnalta, jolla on vahva tuoteosaaminen. Voit tietysti myös vaihtaa tai palauttaa tuotteita kaikissa myymälöissämme.


UPEA VALIKOIMA JA NOPEA TOIMITUS

JYSK Yritysmyynnin kautta pystyt ostamaan yrityksellesi kätevästi kaikkea huonekaluista vuodevaatteisiin ja kauniista sisustustuotteista pyyhkeisiin hyvällä alennuksella. Toimitusaika on aina nopea suuren keskusvarastomme ansiosta.