Flora Danica - Valmistettu Tanskassa 

Flora Danica rakentuu perinteisen tanskalaisen käsityötaidon ja designin varaan ja on valmistettu 100-prosenttisesti luonnollisista materiaaleista: kevyistä ja kuohkeista untuvista pakattuina todella pehmeään puuvillaan.

Flora Danica valmistetaan yksinomaan Tanskassa. Lisäksi Flora Danican tehdas on Euroopan suurin ja siellä on valmistettu untuvatäytteisiä peittoja ja tyynyjä vuodesta 1947 lähtien.

Flora Danica on saanut innoituksensa Simon Paulin samannimisestä kirjasta vuodelta 1648. Simon Pauli oli lääkäri, anatomisti ja kasvitieteilijä, joka työskenteli kahden tanskalaisen kuninkaan lääkärinä. Kirjassaan hän yhdisteli lääketiedettä ja kasvioppia ja kirja sisältää noin 400 kasvia ja yrttiä, joita voidaan käyttää lääketieteessä. Flora Danican peitot ja tyynyt on nimetty näiden kasvien mukaan ja ne varmistavat hyvän ja palauttavan unen.

Flora Danica on valmistettu yksinomaan korkealuokkaisista uusista eurooppalaisista untuvista ja höyhenistä. Peitot ja tyynyt sopivat allergikoille ja niissä on NOMITE- ja Downafresh Greenline®-merkinnät. Niillä on myös OEKO-TEX® Standard 100 -sertifiointi, joka on maailman johtava tekstiilien terveysmerkintä. Flora Danica -peitoille myönnetään 10 vuoden takuu.