Hyllyt ja hyllyköt – Tyylikästä ja käytännöllistä säilytystilaa kotiin

Hyllyt ja hyllyköt ovat monipuolisia sisustuselementtejä, jotka tarjoavat kätevää säilytystilaa kodin jokaisessa huoneessa. Olipa kyseessä seinähylly, tauluhylly tai avohylly, ne kaikki auttavat säilyttämään suosikkitavarasi tyylikkäästi ja tuomaan persoonallista ilmettä sisustukseen. JYSKin valikoimasta löydät modernit skandinaaviset hyllyt eri kokoisina ja värisinä, jotka sopivat niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin keittiöönkin. Tutustu valikoimaamme ja löydä edullinen ja tyylikäs hylly, joka täydentää kotisi sisustusta.

 
21 tuotteita

Hyllyt

TOLNEHyllykkö TOLNE 12 hyllyä bambu
20,-/kpl
25,- /kpl
Alin 30 päivän hinta ennen kampanjaa: 25,- /kpl (-20%)
Normaalihinta: 25,- /kpl (-20%)
TRAPPEDALHyllykkö TRAPPEDAL 2 kpl/pkt tammenvärinen/musta
25,-/pkt
32,99 /pkt
Alin 30 päivän hinta ennen kampanjaa: 32,99 /pkt (-24%)
Normaalihinta: 32,99 /pkt (-24%)
VANDRUPHyllykkö VANDRUP 6 säädettävää hyllyä beige
40,-/kpl
54,99 /kpl
Alin 30 päivän hinta ennen kampanjaa: 54,99 /kpl (-27%)
Normaalihinta: 54,99 /kpl (-27%)

Hyllyt kaikkiin tarpeisiin

Hyllyt ja seinähyllyt eivät ainoastaan tuo kotiin lisää säilytystilaa, vaan ne luovat myös kodikkaan ja persoonallisen tunnelman. Oikean hyllyn valinta voi tuntua haastavalta, mutta tärkeintä on miettiä, mihin tilaan hylly sijoitetaan ja mitä siinä säilytetään. Valitse hylly, joka sopii tarpeisiisi koon, syvyyden ja leveyden suhteen. Haluatko klassisen puuhyllyn vai modernin bambuhyllyn? Etsitkö kirjahyllyä, kulmahyllyä tai ehkäpä tauluhyllyä? JYSKistä löydät laajan valikoiman hyllyjä jokaiseen makuun ja tarpeeseen.

Koristele hyllysi persoonallisilla esineillä

Hyllysi voi toimia myös kauniina näyttämönä henkilökohtaisille esineille. Valokuvat, kasvit, kehykset ja kynttilät luovat kodikkaan tunnelman ja tekevät hyllystäsi ainutlaatuisen. Tutustu JYSKin inspiroivaan hyllyvalikoimaan ja löydä juuri sinun kotiisi sopivat hyllyt eri materiaaleista, väreistä ja muodoista. Helposti ripustettavat ja laadukkaat hyllyt tuovat järjestystä ja tyyliä kotiisi.

Inspiroidu ja uudista kotisi ilme hyllyillä

Hyllyt ovat täydellinen tapa uudistaa kotisi ilmettä pienellä vaivalla. Vaihtamalla hyllyjen järjestystä ja lisäämällä niihin uusia koriste-esineitä voit helposti luoda uudenlaisen tunnelman huoneeseesi. Kokeile rohkeasti erilaisia väriyhdistelmiä ja tekstuureja tuodaksesi esiin omaa tyyliäsi. Hyllyjen avulla voit korostaa kotisi kauneutta ja tehdä siitä juuri sinun näköisesi. Anna luovuutesi lentää ja muokkaa kotisi sisustusta hyllyjen avulla!