Click & Collect

Hintatakuu

Helppo vaihtopalvelu

KESÄKAMPANJA: Osta nyt JYSK-tilillä, maksa vasta elokuussa!

Lue lisää

Tyylikkäät huonekalut kotiisi

huonekalut jysk

Monipuolisesta, skandinaavisesta huonekaluvalikoimastamme löydät edulliset huonekalut eri tyyleissä, väreissä ja materiaaleissa. Pidätpä sitten klassisesta, modernista tai perinteisestä lookista, löydät JYSKistä nämä kaikki. Meillä on paljon erilaisia ruokapöytiä, tuoleja, nojatuoleja, sohvia, TV-tasoja, senkkejä ja kaappeja, sekä upeita ruokailuryhmiä. Viimeistele kokonaisuus uusilla sisustustuotteillamme.

Luo unelmien olohuone

Olohuone on täydellinen paikka, jossa rentoutua ja jonka sisustaa oman maun mukaiseksi. Meiltä löydät saman sarjan sohvaryhmät ja nojatuolit sekä mätsäävät sohvapöydät, tv-tasot ja sivupödät. Peilikäännettävä sohvadivaani luo useita mahdollisuuksia ja vuodesohva tarjoaa yöpaikan myös vieraille. 

Ruokailua yksin tai yhdessä

Keittiö tai ruokailutila on usein kodin sydän, jonne kokoonnutaan perheen ja ystävien kanssa. Ruokapöydistä ja ruokapöydän tuoleista löydät lukemattomia kokonaisuuksia pieneen ja isoon keittiöön. Jatkettava ruokapöytä on myös kätevä ratkaisu. Yhdistele mielesi mukaan tai valitse yhtenäinen ruokailuryhmä.

Tyylikkäät huonekalut JYSKistä

Olipa kotisi minkä kokoinen, muotoinen tai tunnelmainen tahansa, huonekalumme niin myymälässä kuin verkkokaupassa tuovat sisustukseesi skandinaavista tyyliä edulliseen hintaan. Tutustu huonekaluihimme alla olevasta kuvastosta.

JYSK huonekalut