Click & Collect

Hintatakuu

Helppo vaihtopalvelu

Tutustu JYSK.fi vain verkkokaupan valikoimaan ja tilaa tuotteita kotiin tai myymälässä.

Katso tästä

Tyylikkäät huonekalut kotiisi

huonekalut jysk

Monipuolisesta, skandinaavisesta huonekaluvalikoimastamme löydät edulliset huonekalut eri tyyleissä, väreissä ja materiaaleissa. Pidätpä sitten klassisesta, modernista tai perinteisestä lookista, löydät JYSKistä ruokapöydät, tuolit, nojatuolit, sohvat, sohvapöydät, TV-tasot, senkit ja vitriinit sekä upeat ruokailuryhmät. 

Huonekalumme ovat kasattavia ja kasaaminen voi joskus tuottaa päänvaivaa. Jokaisen huonekalun mukana tulee asennusohje jonka löydät myös kotisivuiltamme tuotetiedoista. Tässä huonekalujen kokoamisohjeessa tarjoamme yleisiä vinkkejä helpottamaan kasaamista.

Luo unelmien olohuone

Olohuone on täydellinen paikka, jossa rentoutua ja jonka sisustaa oman maun mukaiseksi. Meiltä löydät saman sarjan sohvaryhmät ja nojatuolit sekä mätsäävät sohvapöydät, tv-tasot ja sivupödät. Peilikäännettävä sohvadivaani luo useita mahdollisuuksia ja vuodesohva tarjoaa yöpaikan myös vieraille. 

Ruokailua yksin tai yhdessä

Keittiö tai ruokailutila on usein kodin sydän, jonne kokoonnutaan perheen ja ystävien kanssa. Ruokapöydistä ja ruokapöydän tuoleista löydät lukemattomia kokonaisuuksia pieneen ja isoon keittiöön. Jatkettava ruokapöytä on myös kätevä ratkaisu. Yhdistele mielesi mukaan tai valitse yhtenäinen ruokailuryhmä.

Tyylikkäät huonekalut JYSKistä

Olipa kotisi minkä kokoinen, muotoinen tai tunnelmainen tahansa, huonekalumme niin myymälässä kuin verkkokaupassa tuovat sisustukseesi skandinaavista tyyliä edulliseen hintaan. Tutustu huonekaluihimme alla olevasta kuvastosta.

JYSK huonekalut