Click & Collect

Hintatakuu

Helppo vaihtopalvelu

SUURI KESÄALE jopa -70% ja muita huipputarjouksia!

Katso tästä

Puutarhakalusteet, aurinkovarjot ja muut kesäkalusteet ja -tarvikkeet

puutarhakalusteet poistomyynti

SUURI PUUTARHATUOTTEIDEN POISTOMYYNTI alkoi! Kaikki kalusteet, ruukut, pelit ja vehkeet -30-60% alennuksin, tervetuloa!

JYSKissä on aina huipputarjous pihaan, parvekkeelle, terassille ja puutarhaan. Löydät puutarhakalusteet, jotka on valmistettu tiikistä, FSC®-sertifioidusta kovapuusta, sekä huoltovapaasta alumiinista, artwoodista, polyrottinkista, petanista ja muovista. Valikoimissa myös pehmusteet, säilytyslaatikot, aurinkovarjot ym. viimeistelemään kokonaisuuden. 

 

Puutarhakalusteet joka makuun

Meiltä JYSKistä löydät puutarhakalusteet, jotka ovat käytännöllisiä ja jotka yhdistävät  sekä tyylin että mukavuuden. Valikoimastamme löytyy niin laadukkaita kovapuu- ja tiikkikalusteita kuin edullisempia huoltovapaita settejä. Lue tästä, kuinka huoltaa kalusteitasi ja miten ne kannattaa säilyttää talven yli.

JUTLANDIA-puutarhakalusteet

JUTLANDIA® on JYSKin oma puutarhakalustetuotemerkki, jolta löydät paljon erilaisia ja useista materiaaleista valmistettuja kalusteita pihalle, puutarhaan, terasille ja parvekkeelle. Lue lisää JUTLANDIA-kalusteistamme. 

FSC - takuu kestävän kehityksen puutarhakalusteesta

Voimme ylpeinä kertoa, että suurin osa JYSKin puisista puutarhakalusteista on valmistettu FSC®-sertifioidusta puusta. FSC-sertifikaatin tarkoituksena on edistää ympäristön kannalta vastuullista, yhteiskunnallisesti hyödyllistä ja taloudellisesti kannattavaa metsien hoitoa. Lue lisää FSC-sertifioiduista puutarhakalusteista.