Click & Collect

Hintatakuu

Helppo vaihtopalvelu

ALE jopa -70%! Katso huipputarjouksemme

Klikkaa tästä

Puutarhakalusteita, grillejä, aurinkovarjoja ja paljon muuta

jutlandia

JYSKissä meillä on aina huipputarjous koskien kaikkea pihaan, parvekkeelle, terassille ja puutarhaan. Tarjoamme monipuolisen valikoiman klassisia puutarhakalusteita, jotka on valmistettu tiikistä, FSC®-sertifioidusta kovapuusta, sekä huoltovapaista alumiinista, artwoodista, petanista ja muovista. Minkä tahansa puutarhakalusteryhmän ostatkin, löydät siihen myös pehmusteet ja säilytyslaatikot viimeistelemään kokonaisuuden.

 

Puutarhakalusteita joka makuun

Meillä on JYSKissä puutarhakalusteita, jotka ovat käytännöllisiä ja jotka yhdistävät  sekä tyylin että mukavuuden. Valikoimastamme löytyy niin laadukkaita kovapuu- ja tiikkikalusteita kuin edullisempia ja huoltovapaita settejä. Lue tästä, kuinka huoltaa kalusteitasi ja miten ne kannattaa säilyttää talven yli.

JUTLANDIA-puutarhakalusteet

JUTLANDIA® on JYSKin oma puutarhakalustetuotemerkki, jolta löydät paljon erilaisia ja useista materiaaleista valmistettuja kalusteita pihalle, puutarhaan, terasille ja parvekkeelle. Lue lisää JUTLANDIA-kalusteistamme. 

FSC - takuu kestävän kehityksen puutarhakalusteesta

Voimme ylpeinä kertoa, että suurin osa JYSKin puisista puutarhakalusteista on valmistettu FSC®-sertifioidusta puusta. FSC-sertifikaatin tarkoituksena on edistää ympäristön kannalta vastuullista, yhteiskunnallisesti hyödyllistä ja taloudellisesti kannattavaa metsien hoitoa. Lue lisää FSC-sertifioiduista puutarhakalusteista.